Kõik aktiivsed 1a sooduskoodid [2024]

22.10.2024 kehtiv sooduskood: Tänase seisuga puudub meil info sooduskoodi kohta. Palun andke julgelt teada meie Facebooki grupis, kui keegi on midagi leidnud!

⭐ SOODUSKOOD.EE EKSPERTRUBRIIK: Mida tasub teada 1a sooduskoodidest?

Viimati uuendatud: 27.06.2023

🔹 Üldiselt rakendab 1a päris palju otseturundust.

🔹 See tähendab, et saad sooduskoode meili teel, SMSiga jne. Allahindluskoodid saadetakse otse kasutajatele.

🔹 Loomulikult sõltub kõik sellest, kas oled mingil hetkel ostes või kasutajakontot registreerides nõustunud nn “turunduslike sõnumite” saamisega.

🔹 Keskeltläbi on neil täitsa soliidne sooduskoodide valik läbi aastate.

🔹 Kui pisemad tegijad kipuvad tihti tegema -5% või -10%, siis 1a sooduskoodide puhul pakutakse tihti välja ikkagi kopsakamaid soodustusi, näiteks oleme näinud isegi -40% sooduskoode.

🔹 Seega, kui tahad maksimeerida sealseid soodustusi, siis pigem tasub kõikidesse kanalitesse end sisse lülitada.

🔹 Täiendavalt on tõsi seegi, et 1a-l on enda lojaalsusprogramm nimega SMART NET. Nimevalikut pikemalt kommenteerimata võib öelda, et liikmetele teevad nad tihti erisoodukaid.

🔹 Küll aga ei lähe igas 1a sooduskampaanias osalemiseks vaja allahindluskoodi. Neil on stabiilselt saadaval ka müügikampaaniaid, mille puhul rakendub soodustus ostukorvis automaatselt.

1a sooduskoodi pole või kood ei toiminud?

☑️ Viimane teadaolev kood kehtib kuni 27. juunini 2023.

🤗 Vaatamata sellele peaksid teadma, et selle sama lehe avaldamise ajal panime oma “postituvi” teele saatmaks sellele firmale e-kirja.

😍 Palusime viisakalt neil infot anda, kui nad loovad sooduskoodi.

⚡ Koheselt, kui nad ühendust võtavad, siis otse loomulikult jagame allahindluskoodi siin sooduskoodide portaalis sinuga.

👇 Niikaua piillu pisut allpool kahte täitsa tasuta lahendust täna aktiivseid allahindluskoode leida: list uusimatest sooduskoodidest ja fesari grupp, kus on võimalik kasvõi siis 1a sooduskoodi küsida.

🤷🏻‍♂️ Tõesti, me ei pruugi olla igal sekundil 100% teadlikud, kui 1a on tegelikult allahindluskoodiga turule sisenenud.

🔥 Seega, on suurepärane oma leitud koode Facebooki grupis teistega jagada ja ise kõhkluste puhul kaasteelistelt küsida.

🔥 Uued sooduskoodid
🟢 Leia kõik uued sooduskoodid ühest kohast
🟢 Pidevalt värskendatud ülevaated
👉 VAATA KOHE👉 VAATA KOHE
💬 Facebooki grupp
🟢 Küsi konkreetse sooduskoodi kohta
🟢 Jaga enda parimaid leide teistega
👉 LIITU GRUPIGA👉 LIITU GRUPIGA

1a on online pood, millest saad hankida igat moodi kraami. Näiteks nende üks peamine müügiartikkel: elektroonika ja mööbel. Eestimaiste ostjate hulgas on absoluutselt tegu võrdlemisi populaarse kohaga, kust mugavalt soovitud kraami osta. Kahtlemata tuleb siit loogiline mõte: ehk ikka 1a sooduskood täna aktiivne?

Suureks kergenduseks leiad Sooduskood.ee veebiportaalist endale vastuse. Millal iganes üldse peaks 1a firmalt turule sisenema mõnisugune kasulik sooduskood või kupong, siis paneme vajaliku ülevaate just siia ülesse. Täpselt nii saadki olla kogu aeg infovoos uudisvoos koos värskeimate allahindlustega.

Kui näed siin portaalis praegu kehtivaid sooduskoode, siis rakenda neid kohe täna. Võib-olla pole midagi laivis? Taolisel puhul tasub regulaarselt lehele naasta}. Jälgi Facebooki ning ülikasulikku vestlusgruppi, kus on lihtne pärida teisteltki kaaslastelt täpsemat infot 1a sooduskoodide suhtes.

🏷️ 1a sooduskood ⚠️ Sooduskoodi olulised tingimused
💰 Ühekordne 1a sooduskood Unikaalne 1a sooduskood, mida saab kasutada üks inimene ühe korra.
🤑 Mitmekordne 1a sooduskood 1a sooduskood, mida saab kasutada mitu inimest, ent kasutuskorde arv ühe inimese kohta võib olla piiratud.
⚡️ Eksklusiivne 1a sooduskood Tegu on 1a sooduskoodiga, mille leiad ainult Sooduskood.ee portaalist ja mitte kuskilt mujalt!
Isiklik 1a sooduskood Seda sooduskoodi saad kasutada ainult sina ise, sest see on isikustatud kasutajakonto põhjal.

1a ühekordsed promokoodid

Ühekordsed 1a promokoodid kehtivad ainult kasutuskorra kestel. Teisisõnu, kui sina ise või mõni sõber on konkreetse koodiga allahindluse kätte saanud, siis kaotab kindel vautšer kehtivuse. Ühekordne kood on parajalt levinud allahindluskoodi formaat.

Tavaliselt saadetakse selliseid koode e-mailiga personaalselt saajate nimekirjale. Igale üksikule kasutajale luuakse kordumatu kood. Mõnikord saab kupongi sisestada spetsiifiline klient oma kasutaja alt. Õnneks see just sugugi kõikjal nii pole!

Kõigis ülejäänud olukordades on sooduskoodi saanud tarbijal täielik õigus antud koodi edasi edasi kinkida. Me absoluutselt ei anna soovitust allahindlusvautšerit maha müüa. See pole õiglane samm. Situatsioonis, kus sa ei kavatse seda rakendada toimimisperioodi vältel, siis pigem jaga alekood ilma rahata huvilistele. Samamoodi võib juhuslik aus sindki kaugemas tulevikus premeerida!

Ilmselgelt tasuks ühekordsete 1a promokoodide saamisel jälgida mitmesuguseid detaile nagu kehtivusaeg ja lubatud tooted. Siin samas toome välja tähtsaimad teemad, mida ühekordsete 1a sooduskoodide kasutamisel raudselt märgata:

  • Kehtivus: Mitte ainus unikaalne 1a sooduskood ei kehti igaveseks ajaks. Seetõttu tasub ära enne kasutamist vaadata, kas ja mitu päeva või nädalat spetsiifiline promo kupong veel kehtivaks osutub.
  • Isikustatus: Üsna harva on sooduskood personaalne rakendatav ainult kindlale isikule. Kupongi saab rakendada enne maksmist eksklusiivselt kindla kasutajakonto omanik, kellele oli allahindluskood adresseeritud.
  • Kasutusala: Võib tõenäoliselt välja tulla, et promovautšerit on võimalik sisestada ainult kindlaks määratud asjade või esemegruppide jaoks lõppsumma vähendamiseks. Variant on ka see, et praktiliselt kõik asjad on toetatud, kuid siiski mõni kategooria ikkagi välistatud.
  • Sooduka lahendus: Allahindluskood ei tähista igal juhul mingit soodustuse suurust nagu näiteks -17% või hoopiski -39%. Tegelikult võib allahindlus toimida nt 5=4 printsiibil või tehakse üllatuseks mõni boonuskink koos veebiostuga.

1a laiapõhjalised allahindluskoodid

Mitmekordseid 1a sooduskoode on võimalik sisestada palju kordi ning erinevate inimeste kontode kaudu stressivabalt kogu kehtivusaja ajal. Tavaliselt paisatakse turule selliseid vautšereid mõne kopsakama soodusmüügi korraldamiseks.

Ikkagi on muusuguseidki lahendusi. Muuhulgas võidakse teha otsus mitmekordse kasutusalaga sooduskoode jagada kindlale kliendigrupile. Kuivõrd sellist tüüpi sooduskoodid pole sugugi ühekordse iseloomuga, siis hakkab mingi osa koodi saajatest neid koode ülejäänutele kinkima ning ostjaid saab promokoodidest kasu.

Nagu igasuguse allahindluskoodi tüübi puhul, tuleks ikkagi siingi meeles pidada tähtsaid piiranguid. Vastupidisel korral võid avastada, et sinu 1a sooduskood ei toimi täpselt nii kui plaanisid ning alguses paika pandud ostumöllu eelarve võib pisut mastaapsemaks muutuda.

  • Lubatud tootekategooriad: Mitte just kõik asjad ega kategooriad ei pruugi olla soodustuse rakendamiseks sobivad. Just seepärast on tark tutvuda sooduskoodi reeglitega.
  • Allahindluse määr: Kas pistad tasku -15% soodustust? Võib-olla hoopis -42%–70%? Aga järsku ei ole kasutusele võetud protsentuaalsed määrad, vaid teenid hoopis mingisuguseid kolmandat sorti kinke sooduskoodi vastu.
  • Soodustuse idee: Soodushüve ei pruugi kehtida sinu tervele ostukorvile. Enam kui võimalik, et 1a sooduskood klapib eksklusiivselt kindlatele asjadele ja/või müügikategooriatele.
  • Blackout kuupäevad: Olukorras, kus promokoodil on korralikult pikk kehtivusperiood, siis võib vabalt selle koodi rakendamine olla välistatud perioodi vältel, mil leiab aset mingi odavmüük.
  • Ostu suurus: Allahindluskoodi rakendamist võib piirata minimaalne ja kopsakaim ostukorvi kogumaksumus, millele 1a sooduskood reaalselt kehtib.
  • “Kõlblik kuni”: Igal individuaalsel sooduskoodil on aktiivsusperiood, mille piirides soodustust reaalselt sisestada on võimalik. Pärast kehtivusperioodi otsa saamist muutub promokood mittesobivaks.
  • Allahindluskoodi õigekiri: Ole täiesti kindel, et koodi ümber kirjutamisel teed seda sajaprotsendiliselt 1:1. Enamik sooduskoodide lahtreid on väikeste suhtes väga tundlikud.
  • Kombineerimise blokeerimine: Summeeruvad allahindlused parimate promokoodidega on äärmiselt harukordsed. Enamasti lasevad veebipoed ja igasugused ettevõtted rakendada üheaegselt ikkagi üht ja ainsat allahindluskoodi!

Kuidas tavaliselt 1a promokuponge väljastatakse?

Asjalugu on selge, et 1a sooduskood loob võimaluse sul madalama hinnaga asju soetada, mida igal juhul endale koju telliksid. Seepärast ongi suurepärane mõte olla teadlik kõikidest erinevatest moodustest, mil viisil 1a võib üldsegi otsustada promokoode ostjateni teele läkitada.

NB! Järgnev ülevaade on vaid illustreeriv nimekiri. Mitte ainuski kindel kirjeldatud viis pole selle firma korral 100% garanteeritud moodus soodustuse koodi leidmiseks. Pigem on tark mõte igas olukorras hoida sõrm pulsil Sooduskood.ee veebilehel ning Facebooki.

  1. Allahindluskood tehakse kõikidele avalikuks.
  2. Allahindluskoodid pannakse teele eksklusiivselt e-kirjaga.
  3. Sooduskoode antakse paberist kupongidega mingi ürituse või messi raames.
  4. Allahindluskood adresseeritakse flaieri näol füüsilisse postkasti.
  5. Allahindluskood susatakse saadetava ostuga lihtsalt kaasa.
  6. Allahindluskoodi pannakse teele äpis.

Avalikult reklaamitud 1a allahindluskoodid

Laialdaselt reklaamimine tähendab seda, et Facebookis ja/või veebisaidil tehakse kõikidele potentsiaalsetele olemasolevatele või tulevatele klientidele sooduskoodi uudis ning allahindluskood ise konkreetselt teatavaks. Enamasti juhtub see mingi suurema soodusmüügi osana.

Kui juba allahindluskood igal pool avaldatakse, siis harilikult järgneb korralik sheerimine veebiavarustes. Samas peab tõdema, et mingite vähem tuntud ettevõtete puhul võib nende allahindluskood ilmselgelt kuhugi koduka lehele istuma jääda. Eriti klientideni kunagi ei jõuagi.

Avalike sooduskoodide plussid:

  1. Iga allahindluskoodi saab lisada enam kui üks inimene
  2. Tavapäraselt üsna normaalsed tingimused rakendamise jaoks

Laia publiku soodusvautšerite miinused:

  1. Suure sihtgrupi tõttu ennemini pisema soodustusega
  2. Jätkatakse internetis vahel isegi pärast kehtivusperioodi kätte jõudmist

Meili teel saadetud 1a sooduskoodid

E-posti teel võidakse jagada nii laiale publikule mõeldud kui ka isiklikult suunatud allahindluskoodi. Reaalselt võivad isiklikud e-kirja allahindluskoodid tulla mitmesugustel põhjustel. Kõige tavalisem point on motiveerida kliente, kes pole tiba aega mitte ainsatki edukat tehingut sooritanud.

Aeg-ajalt antakse meili teel sooduskoode olukordades, kus on shoppinguga seoses midagi metsa läinud. Näiteks: klient andis kurja kirja ülihalva kvaliteediga toote põhjusel. Selle tulemusel jagab ettevõte priske allahindlusega promokoodi, et olukorda heaks teha.

Meili koodide plussid:

  • Aeg-ajalt otse kasutajale suunatud, mistõttu eriti magusa allahindlusega
  • Lihtne endale otse meilile läkitada, puudub vajaduse otsimise järgi

Meili koodide miinused:

  • Enamjaolt ainult 1-kordseks soodukaks valmistatud promokoodid
  • Soodustust ei pruugi olla võimalik sõbrale jagada

Prinditud kujul väljastatud 1a vautšerid

Kes nüüd enam paberkujul promokoode valmistab? Ehmatavalt paljud ettevõtted! Üks tavalisemaid viise on kus tahes üritustel auhinnamängu võitjatele jagatud kinkekottidesse oma sooduskupongide toppimine. Olgu selleks triatlon või õpetajate majanduskonverents – ettevõtted võivad osalejatele promokoode jagada.

Lisaks eelnevale on reaalne, et saad endale trükitud vautšeri ettevõtte enda poest. Tahes tahtmata on tegu veidi erilisemat tunnet tekitava lahendusega võrreldes 2020ndate klassikaks kujunenud emailide ja Facebooki sisuga.

Prinditud vautšerite plussid:

  • Mõnnam tunne promokoodi endale saada just nii nagu piltpostkaartide korral
  • Võid korraks panna kleeplindiga näiteks öökapi peale, et ihaldusväärne soodukas ära ei ununeks

Prinditud vautšerite miinused:

  • Lihtsam totaalselt unustada ning kogemata promokoodi prügikasti visata
  • Tavapäraselt üsna piiratud kehtivusperioodiga

Postkasti potsatanud 1a kupongid

Sarnaselt eelnevalt soodusvautšerite lahendusele tähistab ka postkasti pandud 1a vautšer täiesti prinditud promokoodi. Kunagi oli antud lahendus tunduvalt tavalisem kampaania lahendus. Tänaseks on aga päris väheks alles selliseid brände, mis läkitavad allahindluskoode reaalselt koju.

Postkasti potsatanud kupongide plussid:

  • Täitsa mugav lähenemine, kui igal juhul tšekid oma postkasti igapäevaselt
  • Olenevalt brändist võid vabalt lausa -17% hinnaalandust teenida

Postkasti potsatanud kupongide miinused:

  • Flaier võib kergesti koos palju vihatud tellimata postiga otse prügimäele sõita
  • Laialdaselt inimeste kodudesse saadetavad sooduskupongid võivad olla üllatavalt imepisikese protsendimääraga

Ostudega saadud 1a sooduskoodid

Ikka on võimalik situatsioon, et 1a pistab kaasa sulle allahindluskoodi koos kaubaga. Kui tegu on e-kaubamajaga, kust ei läkitata kaup otseselt sulle kodusesse postkasti, siis võidakse ikkagi nihverdada allahindluskood muusse kohta.

Põhipoint on igal juhul imelihtne. Soetatud kaubaga kaasa pandud allahindluskoodi eesmärk on sind ostlejana mõjutada edasist šoppingut sooritama limiteeritud perioodi kestel. Kui sul on tahes tahtmata mõttes hankida miskit veel, siis on promokood mega hüve.

Siililegi selge, et kõik sõltub ikkagi kindlast kohast, kus oma ostu sooritad. Oleme Sooduskood.ee’s oma paraja pikkusega soodustuste kontrollimise tegevuse kestel märganud, et enamasti teevad e-kaupmehed toodetega kaasa pistetud soodusvautšerite abil alesid vahemikus -7% kuni -17%.

Ostudega saadud vautšerite plussid:

  • Kõrvutades kõikidele saadetud allahindluskoodidega võib soodustuse määr keskmisest kopsakam olla
  • Oled ikkagi tahes tahtmata konkreetse firma toodetest või teenustest huvitatud

Ostudega saadud vautšerite miinused:

  • Üldiselt ei ole lubatud koode sisestada ajal, mil jooksmas mingisugune magus soodusmüük
  • Statistiliselt lühem kehtivusaeg ehk ainult paarist päevast kuni kuuni

Rakenduses jagatud 1a sooduskoodid

Üldiselt kõige nadimad sooduskoodid tulevad nutirakendustest. Äppide sooduskood võib saabuda suvalise näitena tänavalt tõuksi rentimiseks. Samas on need tavaliselt nii “kääbikliku” kehtivusperioodiga, et neist pakkumistest ei pruugi sul tollel toimimisperioodil sugugi kasu olla.

Rakenduses väljastatud sooduskoodide plussid:

  • Võivad väga täpselt turunduspõhiselt suunatud su kasutusajaloo alusel
  • Sooduka protsendid võivad aeg-ajalt kujuneda priskeks

Rakenduses väljastatud sooduskoodide miinused:

  • Kõik huvilised ei jaksa endale erinevaid firmade nutirakendusi “nutikasse” alla laadida ega installeerida
  • Kui suvalised märguanded ära keelatud, siis allahindlust polegi võimalik näha
  • Tegelikult võivad olla tülikalt lühikese kehtivusega, kasvõi näiteks elektritõuksi sooduskood üheks tunnikeseks