Kõik toimivad VidaXL sooduskoodid [2024]

Osta mööblit ja muud kraami VidaXL sooduskoodiga

22.10.2024 kehtiv sooduskood: EXTRA40

VidaXL allahindluskood puudub või soodukas ei kehtinud?

❌ Hetkeseisuga ei ole meie meeskonnale teada mitte ainsatki aktiivset VidaXL’i sooduskoodi loodud.

🤗 Siiski võiksid olla teadlik, et just selle lehe loomise hetkel panime oma “postituvi” teele saatmaks sellele ettevõttele e-maili.

😍 Palusime viksilt-viisakalt nende esindajal infot sheerida, kui firma aktiveerib sooduskoodi.

⚡ Koheselt, kui nad ühendust võtavad, siis jagame koodi ka siin sooduskoodide portaalis sinuga.

👇 Senikaua aga vaata siin samas allpool 2 tasuta viisi reaalselt töötavaid kampaaniakoode kasutada: list värsketest kampaaniakoodidest ja Facebooki grupp, kus on võimalik kasvõi seda sama VidaXL’i sooduskoodi detektiivitööd teha.

🤷🏻‍♂️ Jah, me ei pruugi olla pidevalt sajaprotsendiliselt teadlikud, kui VidaXL on reaalsuses allahindluskoodiga turule sisenenud.

🔥 Just sel põhjusel on hea mõte oma leide FB grupis teiste huvilistega jagada ja ise kõhkluste puhul kaasteelistelt küsida.

🔥 Uued sooduskoodid
🟢 Leia kõik uued sooduskoodid ühest kohast
🟢 Pidevalt värskendatud ülevaated
👉 VAATA KOHE👉 VAATA KOHE
💬 Facebooki grupp
🟢 Küsi konkreetse sooduskoodi kohta
🟢 Jaga enda parimaid leide teistega
👉 LIITU GRUPIGA👉 LIITU GRUPIGA

VidaXL on online pood, millest on võimalik osta igat moodi asju. Nende üks keskne fookus: e-kaubanduskeskus. Eesti tarbijate seas on tegu võrdlemisi populaarse kohaga, kus endale soovitud kraami osta. Otse loomulikult tekib siit loogiline soov: kas VidaXL’i promokood täna aktiivne?

Õnneks saad Sooduskood.ee portaalist kohese lahenduse. Millal iganes üldse hakkaks VidaXL firmalt turule sisenema mõnisugune hea promokood või kupong, siis lisame vajaliku info siia samasse ülesse. Täpselt nii saad kogu aeg infovoos koos värskeimate allahindlustega.

Märgates siin portaalis praegu kehtivaid sooduskoode, siis haara allahindlusi koheselt. Aga kui ei ole mitte miskit üleval? Siis tuleb aeg-ajalt Sooduskoodi portaal sisse {trükkida}. Jälgi Facebooki ja praktilist gruppi, kust on kerge uurida teistelt kaaslastelt detailsemat infot VidaXL promokoodide suhtes.

🏷️ VidaXL sooduskood ⚠️ Sooduskoodi olulised tingimused
💰 Ühekordne VidaXL sooduskood Unikaalne VidaXL sooduskood, mida saab kasutada üks inimene ühe korra.
🤑 Mitmekordne VidaXL sooduskood VidaXL sooduskood, mida saab kasutada mitu inimest, ent kasutuskorde arv ühe inimese kohta võib olla piiratud.
⚡️ Eksklusiivne VidaXL sooduskood Tegu on VidaXL sooduskoodiga, mille leiad ainult Sooduskood.ee portaalist ja mitte kuskilt mujalt!
Isiklik VidaXL sooduskood Seda sooduskoodi saad kasutada ainult sina ise, sest see on isikustatud kasutajakonto põhjal.

VidaXL ühekordsed promokoodid

Ühekordsed VidaXL’i promokoodid püsivad aktiivsed ainult kasutuskorra ajaks. Teisisõnu, kui sa või mõni sõber on antud šifriga soodustuse krabanud, siis tagajärjena minetab unikaalne sooduskupong kehtivuse. Unikaalne kood on parajalt laialdane promokoodi vorm.

Üldjuhul läkitatakse selliseid promokoode e-postiga ennemini saajate nimekirjale. Igale konkreetsele kasutajale genereeritakse kordumatu kupong. Mõningate reeglite järgi saab võimaluse koodi rakendada ainult isik oma kasutajakonto kaudu. Olgu taevas tänatud, et see sugugi iga kord sedaviisi ei ole!

Kõigis ülejäänud juhtudes on promokoodi õnnelikult kätte saanud kliendil 100% voli koodi edasi edasi anda. Meie ei soovita oma maha müüa. Selline müük ei ole õiglane samm. Situatsioonis, kus sa ei otsusta koodi rakendada toimimisperioodi vältel, siis pigemini saada alekood ilma rahata teistele. Sarnasel viisil võib mingi inimene ka sind kunagi premeerida!

Otse loomulikult pruugiks unikaalsete VidaXL’i vautšerite aktiveerimisel tšekkida paljusid detaile nagu aktiivsusperiood ja lubatud tooted. Siin samas panime nimekirja kõige olulisemad teemad, mida unikaalsete VidaXL’i sooduskoodide kasutamisel raudselt märgata:

  • Kehtivus: Ükski 1-kordne VidaXL sooduskood ei kehti igaveseks ajaks. Sellepärast tasub ära enne copy-pastemist veenduda, kas ja kui mitu päeva või nädalat spetsiifiline promokood tulevikus kehtib.
  • Personaalne või mitte: Harvadel juhtudel on sooduskood personaalne kindlale inimesele. Kupongi saab rakendada maksmisel vaid kindla kasutajakonto persoon, kellele oli promokood suunatud.
  • Kehtivusala: Võib tõenäoliselt selguda, et sooduskoodi on võimalik rakendada ainult kindlapiiriliste esemete või kategooriate hinna alandamiseks. Võimalik on seegi, et põhimõtteliselt kõik asjad on lubatud, kuid mingi üksik kategooria vaatamata sellele välja arvatud.
  • Soodustuse lahendus: Promokood ei tähenda igal juhul sellist sooduka määra nagu -6% ega -26%. Tegelikult võib preemia töötada nt 3=2 põhimõttel või pistetakse karpi mingi preemiakink koos tehtud ostutellimusega.

VidaXL laiapõhjalised promokoodid

Laiapõhjalisi VidaXL’i sooduskoode on võimalik rakendada palju kordi ja erinevate ostjate kontode kaudu probleemideta kogu kehtivusaja vältel. Tavaliselt paisatakse turule niisuguseid promokoode mõne kopsakama odavmüügi korraldamiseks.

Ikkagi on teisigi korraldusi. Kasvõi võidakse teha otsus mitmekordse kasutusalaga sooduskoode saata kindlale tarbijagrupile. Arvestades, et sellist tüüpi promokoodid ei ole ühekordse kasutusega, siis hakkab osa klientuurist neid ülejäänutele edasi andma ja ostjaid saab koodidest kasu lõigata.

Nagu igasuguse promokoodi kategooria korral, tuleb ka siinkohal meeles pidada tähtsaid limiite. Vastasel juhul võid avastad, et paljutõotav VidaXL sooduskood ei hakkagi toimima just niimoodi nagu tahad ja esmalt plaanitud šopingu kogukulu võib päris korralikult mastaapsemaks kasvada.

  • Lubatud tooted: Mitte sugugi kõik esemed ega laiemad grupid ei tarvitse olla soodustuse aktiveerimiseks kohased. Just seepärast on tark tutvuda sooduskoodi tingimustega.
  • Soodustuse määr: Kas tõesti pistad tasku -18% allahindlust? Äkki hoopis -47%–65%? Ühtäkki polegi kasutusele võetud protsentuaalsed määrad, vaid omandad hoopistükkis mingeid kolmandat sorti kingitusi allahindluskoodi eest.
  • Sooduskoodi reglementatsioon: Sooduspakkumine ei tarvitse sobida sinu kogu ostukorvile. Täiesti realistlik, et VidaXL’i sooduskood sobib vaid kindlatele asjadele ja/või tootekategooriatele.
  • Blackout periood: Situatsioonis, kus allahindluskoodil on üsna pikaaegne kehtivusaeg, siis võib vabalt selle koodi rakendamine olla blokeeritud ajaperioodil, mil korraldatakse mingi soodusmüük.
  • Ostusumma suurus: Allahindluskoodi lisamist võib limiteerida vähim ja/või kopsakaim ostukorvi kogumaksumus, millele VidaXL’i sooduskood normaalselt kehtib.
  • Kehtivusaeg: Igal promokoodil on aktiivsusperiood, mille vältel soodustust reaalselt sisestada saab. Pärast kehtivusaja otsa saamist muutub promokood mitte-aktiivseks.
  • Allahindluskoodi korrektsus: Kontrolli, et allahindluskoodi kopeerimisel teed ikkagi seda piinliku täpsusega üks-ühele. Suur osa koodide lisamise lahtreid on väiksemate suhtes väga tundlikud.
  • Kombineerimise kontroll: Omavahel liituvad hinnaalandused sooduskoodidega on tõeliselt harvaesinevad. Üldjuhul võimaldavad e-kaubamajad ja igasugused portaalid lisada samaaegselt ikkagi ühte sooduskoodi!

Kuidas tavaliselt VidaXL’i promovautšereid antakse?

Pole kahtluse kübetki, et VidaXL sooduskood aitab sul soodsamalt kraami soetada, mida sa ju niigi omale postkasti telliksid. Just seepärast tasubki olla teadlik kõikvõimalikest erinevatest moodustest, mis moodi VidaXL võib üldsegi otsustada sooduskoode ostjateni teele läkitada.

NB! Järgnev on on lihtsalt illustreeriv kokkuvõte. Mitte ükski konkreetne välja toodud moodus ei ole selle brändi juures sajaprotsendiline lahendus soodustuse koodi krabamiseks. Üldiselt on arukas mõte igal juhul hoida näpp peal Sooduskood.ee portaalil ja Facebooki.

  1. Promokood kuulutatakse kõigile saadavaks.
  2. Promokoodid saadetakse vaid e-postiga.
  3. Sooduskoode antakse flaieri peal mõne ürituse või konverentsi raames.
  4. Promokood saadetakse vautšeri näol füüsilisse postkasti.
  5. Promokood pistetakse saadetava kaubaga lihtsalt kaasa.
  6. Allahindluskoodi saadetakse nutiäpis.

Laialdaselt jagatud VidaXL promokoodid

Igal pool promomine viib selleni, et sotsiaalmeedias ja/või kodulehel muudetakse absoluutset kõikidele huvitatud klientidele sooduskoodi uudis ja kood ise selgelt teatavaks. Tavaliselt toimub see mingi suurema soodusmüügi raames.

Kui kord juba promokood kõigile välja kuulutatakse, siis sellele järgneb suuremat sorti laikimine-šeerimine veebiavarustes. Samas tuleb tõdeda, et mingit tüüpi väiksemate ettevõtete maailmas võib nende promokood puhtalt kuhugi koduka lehele passima jääda. Eriti kasutajateni ei jõuagi.

Laia publikuga sooduskoodide plussid:

  1. Iga promokoodi saab kasutada enam kui üks inimene
  2. Harilikult üsna mõistlikud reeglid aktiveerimise suhtes

Avalike sooduskupongide miinused:

  1. Laia kasutajaskonna tõttu ennemini madalama soodustusega
  2. Jätkatakse internetis vahel samuti pärast kehtivusperioodi lõppu

Meili teel jagatud VidaXL’i sooduskoodid

E-kirja teel võidakse saata nii laiale publikule mõeldud kui ka isiklikke allahindluskoodi. Reaalselt võivad personaalsed e-maili promokoodid saabuda paljudel ajenditel. Enim levinud idee on taas-aktiveerida kasutajaid, kes ei ole tiba aega mitte ainsatki ostu teostanud.

Mõnikord jagatakse e-posti kaudu vautšeri koodi olukordades, kus on shoppinguga seoses midagi pekki läinud. Näiteks: inimene postitas vihase arvustuse halva kvaliteeditasemega toote põhjusel. Seejärel annab firma kaaluka hinnaalandusega sooduskupongi, et olukorda heastada.

Meili koodide plussid:

  • Mõnikord otseseselt isikule sihistatud, mistõttu ekstra mahlaka rahasäästuga
  • Mugav omale otse meilikasti saada, puudub vajaduse otsimise järgi

Meili koodide miinused:

  • Harilikult vaid 1-kordseks soodustuseks valmistatud promokoodid
  • Allahindlust ei pruugi saada sõbrale jagada

Prinditud kujul väljastatud VidaXL vautšerid

No kes enam paberkujul sooduskoode teeb? Rõvedalt paljud brändid! Üks tavalisemaid lähenemisi on kuskil sündmusel osalejatele pihku pistetud kingipakkidesse oma sooduskupongide lükkamine. Kas korraldatud rahvajooks või õpetajate majanduskonverents – brändid võivad otsustada registreerunutele koode anda.

Lisaks eelnevale on täitsa realistlik, et omandad endale trükitud vautšeri ettevõtte enda esindusest. Tahes tahtmata on tegemist veidi originaalsema lahendusega kui seda võrreldes viimase aja klassikaks saanud e-kirjade ja Instagrami sisuga.

Flaierina kupongide plussid:

  • Mõnusam tunne promokoodi endale saada täpselt nagu piltpostkaartide juures
  • Saad ajutiselt panna kleeplindiga näiteks sülearvuti külge, et ihaldusväärne soodukas unustuste hõlma ei vajuks

Flaierina kupongide miinused:

  • Tunduvalt kergem ära unustada ja kogemata sooduskoodi ära visata
  • Enamjaolt üsna kitsendatud perioodiga

Postkasti potsatanud VidaXL’i kupongid

Päris sarnaselt eelnevalt soodusvautšerite lahendusele tähistab ka sinu postkasti surutud VidaXL vautšer ikkagi paberkujul sooduskoodi. Kunagi oli taoline lähenemine tunduvalt populaarsem kampaania lahendus. Nüüdseks on aga üsna väheks jäänud neid firmasid, mis saadavad sooduskoode otseselt koju.

Postkasti potsatanud kupongide plussid:

  • Stressivaba lahendus, kui igal juhul tšekid postkasti iganädalaselt
  • Olenevalt brändist võid ilma küsimusi küsimata kuni -18% allahindlust saada

Postkasti potsatanud kupongide miinused:

  • Vautšer võib kurval kombel koos “mitte soovitud” tellimata postiga otse prügikasti maabuda
  • Massiliselt leibkondade postkastidesse läkitatavad soodusvautšerid võivad olla ehmatavalt imepisikese protsendiga

Soetatud kaubaga saadud VidaXL’i sooduskoodid

Ikka on võimalik situatsioon, et VidaXL pistab kaasa sulle promokoodi koos ostetud kraamiga. Kui tegemist on e-poega, kust ei läkitata tooted otseselt sulle postkasti, siis võidakse ikkagi suruda promokood mingisse muusse kohta.

Põhipoint on ühel või teisel juhul lihtne. Hangitud toodetega antud promokoodi eesmärk on sind šoppajana mõjutada edasist šoppingut sooritama piiratud aja jooksul. Kui sul on igal juhul planeeritud hankida midagi täiendavat, siis see vautšer on hea kingitus.

Siililegi selge, et kõik sõltub muidugi konkreetsest kohast, kus oma šoppingu sooritad. Oleme endi paraja pikkusega sooduskoodide vaatlemise tegevusaastate pannud tähele, et enamjaolt teevad e-poed toodetega kaasa pistetud soodusvautšerite abil hinnaalandusi ligikaudselt vahemikus -4% kuni -18%.

Soetatud kaubaga saadud vautšerite plussid:

  • Kõrvutades massiliselt postitatud promokoodidega võib soodustuse määr keskmisest kopsakam olla
  • Antud olukorras oled juba sõltumata asjaoludest kindla brändi esemetest või teenuspakkumistest köidetud

Soetatud kaubaga saadud vautšerite miinused:

  • Harilikult ei ole lubatud koode rakendada korraga, kui kehtimas mõni vägev sooduskampaania
  • Keskmisega võrreldes lühem kehtivusaeg ehk ainult mõnest päevast kuni maksimaalselt ühe kuuni

Rakenduses jagatud VidaXL’i allahindluskoodid

Keskmiselt kõige mõttetumad allahindluskoodid saabuvad äppidest. Äpi sooduskood võib saabuda suvalise näitena tõuksi rentimiseks. Samas on koodid tavapäraselt nii lühikese kehtivusajaga, et neist ei tarvitse sul konkreetsel toimimisvahemikul mitte mingit kasu olla.

Rakenduses jagatud sooduskoodide plussid:

  • Võivad väga täpselt turunduslikult suunatud sinu kasutusajaloo alusel
  • Soodustuse protsendid võivad mõnikord kujuneda korralikuks

Rakenduses jagatud sooduskoodide miinused:

  • Kõik huvilised ei taha omale igasuguseid ettevõtete nutirakendusi telefoni paigaldada
  • Kui suvakad teadaanded vaigistatud, siis allahindlust ei saagi näha
  • Vabalt võivad olla tülikalt lühikese kehtivusega, kasvõi näiteks tõuksi soodukas 4 tunniks või pisut rohkemaks