Kõik kehtivad Tuub sooduskoodid [2024]

Osta põksid ja kleidid ikka Tuub sooduskood abil

22.10.2024 kehtiv sooduskood: NOW01

Tuub sooduskood puudub või kood ei kehtinud?

❌ Hetkeseisuga pole Sooduskood.ee’le teada mitte ainsatki toimivat Tuubi promokoodi saadaval.

🤗 Vaatamata sellele peaksid vast teadma, et just selle lehe tegemise käigus panime oma “postituvi” teele saatmaks sellele firmale e-kirja.

😍 Palusime nende esindajal infot anda, kui nad aktiveerivad allahindluskoodi.

⚡ Vaid hetkega, kui nad e-kirja vastu saadavad, siis jagame koodi siin sooduskoodide portaalis sinuga.

👇 Niikaua uuri allpool kahte täitsa tasuta moodust täna aktiivseid kampaaniakoode kasutada: list uutest allahindluskoodidest ja Facebooki grupp, kus saad kasvõi seda sama Tuubi sooduskoodi küsida.

🤷🏻‍♂️ Me ei ole igal ajal sajaprotsendiliselt kursis, kui Tuub on tegelikult allahindluskoodiga välja tulnud.

🔥 Just sel põhjusel tasub enda koodileide “feissis” kõikide otsijatega jagada ja ise kõhkluste puhul asja uurida.

🔥 Uued sooduskoodid
🟢 Leia kõik uued sooduskoodid ühest kohast
🟢 Pidevalt värskendatud ülevaated
👉 VAATA KOHE👉 VAATA KOHE
💬 Facebooki grupp
🟢 Küsi konkreetse sooduskoodi kohta
🟢 Jaga enda parimaid leide teistega
👉 LIITU GRUPIGA👉 LIITU GRUPIGA

Tuub on e-pood, kust kohast saad osta igat moodi asju. Nende üks põhiline müügiartikkel: riided. Eestimaiste tarbijate seas on tegu üsna menuka saidiga, kus kohast kiirelt asju soetada. Kahtlemata tuleb siit loogiline soov: kas ikka Tuubi promokood täna saadaval?

Õnneks leiad Sooduskood.ee veebiportaalist endale lahenduse. Mil iganes peaks Tuub kaubamärgilt saadavale tulema mingi vägev promokood või kupong, siis paneme selle ülevaate siia samasse ülesse. Täpselt nii saad konstantselt infovoos koos värskeimate soodusvõimalustega.

Nähes siin hetkel toimivaid sooduskoode, siis rakenda neid kohe praegu. Ehk pole midagi näha? Taolisel puhul tuleb regulaarselt lehele naasta}. Vaata Facebooki ning kasulikku vestlusgruppi, kust saad pärida teisteltki kaaslastelt detailsemat infot Tuub sooduskoodide kohta.

🏷️ Tuub sooduskood ⚠️ Sooduskoodi olulised tingimused
💰 Ühekordne Tuub sooduskood Unikaalne Tuub sooduskood, mida saab kasutada üks inimene ühe korra.
🤑 Mitmekordne Tuub sooduskood Tuub sooduskood, mida saab kasutada mitu inimest, ent kasutuskorde arv ühe inimese kohta võib olla piiratud.
⚡️ Eksklusiivne Tuub sooduskood Tegu on Tuub sooduskoodiga, mille leiad ainult Sooduskood.ee portaalist ja mitte kuskilt mujalt!
Isiklik Tuub sooduskood Seda sooduskoodi saad kasutada ainult sina ise, sest see on isikustatud kasutajakonto põhjal.

Tuub unikaalsed promokoodid

Unikaalsed Tuubi promokoodid on aktiivsed 1 kasutuskorra ajal. See tähendab, et kui sina ise või keegi teine on unikaalse kombinatsiooniga allahindluse krabanud, siis selle tulemusel minetab konkreetne virtuaalne vautšer kehtivuse. Unikaalne kood on võrdlemisi laialdane allahindluskoodi formaat.

Tavaliselt antakse taoliseid koode e-mailiga ennemini klientide listile. Igale konkreetsele saajale luuakse automaatselt üks ja ainus kood. Nii mõnigi kord saab kupongi rakendada konkreetne klient enda kasutaja kaudu. Õnneks see just sugugi iga kord nii pole!

Kõikides teistes juhtudes on sooduskoodi haaranud inimesel täielik õigus koodi teistele edasi anda. Meie ei soovita sooduskoodi maha müüa. See pole hea tava. Okei, kui sa ei kavatse vautšeri koodi rakendada kehtivusaja vältel, siis parem saada alega vautšer ilma raha küsimata kaaslastele. Just niiviisi võib juhuslik kaasmaalane ka sind kaugemas tulevikus aidata!

Kahtlemata tuleks ühekordsete Tuubi sooduskoodide kasutamisel tšekkida paljusid asjaolusid nagu muuhulgas kehtivusaeg ja toodete kategooriad. Siin loetleme tähtsaimad poindid, mida eksklusiivsete Tuubi sooduskoodide sisestamisel kindlasti üle vaadata:

  • Kehtivusaeg: Ükski ühekordne Tuub sooduskood ei ole valiidne igavesti. Seetõttu tasub enne rakendamist kontrollida, kas ja mitmeid päevi või kuid spetsiifiline promo kupong veel kehtivaks osutub.
  • Isikustatus: Harvadel juhtudel on vautšer aktiivne rakendatav ainult kindlale isikule. Soodustust saab kasutada enne maksmist ainult kindlaks määratud kliendikonto persoon, kellele oli sooduskood adresseeritud.
  • Kasutusala: Võib tõenäoliselt selguda, et allahindlusvautšerit on võimalik rakendada üksnes kindlapiiriliste asjade või kategooriate jaoks alandamiseks. Variant on samuti, et põhimõtteliselt kõik tooted on toetatud, ent siiski mõni tootetüüp ikkagi välja arvatud.
  • Sooduka vorm: Allahindluskood ei osuta koheselt mingit allahindluse määra nagu näiteks -10% või hoopiski -26%. Selle asemel võib soodustus kehtida näiteks 3=2 soodustuse mehhanismil või antakse kaasa mõni kingitus koos sinu veebiostuga.

Tuub mitmekordsed promokoodid

Mitmekordseid Tuubi sooduskoode on võimalik kasutada mitmeid kordi ning mitmete kasutajate kontode kaudu probleemivabalt terve ajal. Enamasti luuakse niisuguseid sooduskoode mingi laiema odavmüügi organiseerimiseks.

Tegelikult on muidki korraldusi. Näiteks võidakse teha otsus mitmekordse kasutusalaga sooduskoode edastada konkreetsele tarbijagrupile. Kuna konkreetsed sooduskoodid pole ühekordse iseloomuga, siis hakkab ikkagi osa klientidest koode teistele edasi andma ning senisest enam saab neist kasu lõigata.

Nii nagu igasuguse allahindluskoodi tüpaaži korral, tuleks ka siin endale selgeks teha tähtsaid piiranguid. Muul juhul võid avastada, et su Tuub sooduskood ei hakkagi toimima just niimoodi kui plaanisid ning alguses paika pandud ostude kulurida võib pisut mastaapsemaks kasvada.

  • Lubatud tootekategooriad: Mitte just kõik asjad ega grupid ei tarvitse olla allahindluse lisamiseks paslikud. Just seepärast on tark tutvuda promovautšeri reeglite ja tingimustega.
  • Soodustuse määr: Hmm, kas saad -25% allahindlust? Võib-olla hoopis -40%–65%? Järsku pole kasutusel protsendimäärad, vaid teenid hoopistükkis mingisuguseid kolmandat sorti hüvesid allahindlusvautšeri eest.
  • Sooduskoodi vundament: Sooduspakkumine ei tarvitse kehtida sinu tervele ostukotile. Enam kui tõenäoline, et Tuubi sooduskood sobib ainult kindlatele asjadele ja/või müügikategooriatele.
  • Välistatud ajaperiood: Situatsioonis, kus sooduskoodil on korralikult pikk aktiivsusperiood, siis võib täitsa vabalt antud koodi kasutus olla blokeeritud ajaperioodil, mil toimub mõni sooduskampaania.
  • Ostukorvi kogumaksumus: Promokoodi sisestamist võib limiteerida vähim ja suurim ostusumma, millele Tuubi sooduskood reaalsuses sobib.
  • Aktiivsusperiood: Igal üksikul allahindluskoodil on kehtivusperiood, mille ajal koodi ka tegelikult kasutada on võimalik. Pärast kehtivusaja otsa saamist muutub kood mittesobivaks.
  • Promokoodi õigekiri: Kontrolli, et allahindluskoodi maha kirjutamisel teed toimingut täpselt 1:1. Suur osa allahindluste lisamise lahtreid on väiksemate osas tundlikud.
  • Kombineerimise kontroll: Summeeruvad hinnaalandused promokoodidega on äärmiselt harukordsed. Enamasti lubavad netipoed ja teised ettevõtted kasutada korraga ikkagi üht ja ainsat allahindluskupongi!

Mis viisil tavaliselt Tuubi sooduskuponge väljastatakse?

Pole kahtlustki, et Tuub sooduskood annab võimaluse sul säästlikumalt tooteid hankida, mida sa endale postkasti telliksid. Seepärast ongi hea mõte olla kursis kõikidest eripalgelistest moodustest, mis moodi Tuub võib üldse otsustada promokoode ostjateni paisata.

Oluline teadaanne! Järgnev ülevaade on lihtsalt näitlikustav loetelu. Mitte ükski kindel kirjeldatud moodus pole antud ettevõtte korral garanteeritud lahendus allahindluse koodi saamiseks. Üldiselt tasub igal juhul hoida silm peal meie portaalil ning FB grupil.

  1. Allahindluskood tehakse kõikidele avalikuks.
  2. Promokoodid läkitatakse ainult e-kirjaga.
  3. Sooduskoode ulatatakse paberkujul mingi ürituse või konverentsi käigus.
  4. Allahindluskood saadetakse flaieri näol kodupostkasti.
  5. Allahindluskood susatakse saadetava kaubaga sujuvalt kaasa.
  6. Promokoodi pannakse teele äpis.

Kõigile jagatud Tuub promokoodid

Kõigile reklaamimine viitab olukorrale, kus Instagramis ning veebisaidil muudetakse 100% kõikidele potentsiaalsetele tarbijatele sooduskoodi uudis ning sooduskood ise konkreetselt teada-tuntuks. Enamjaolt toimub sõnum mõne suurema müügi osana.

Kui juba sooduskood igal pool avaldatakse, siis tavaliselt järgneb suuremat sorti jagamine veebiavarustes. Samal ajal peab möönma, et mingit sorti vähem tuntud tegijate puhul võib nende sooduskood puhtalt kuhugi uudisvoogu passima jääda. Eriti paljude klientideni ei jõutagi.

Avalikult jagatud allahindluskoodide plussid:

  1. Iga allahindluskoodi saab lisada rohkem kui üks inimene
  2. Harilikult üsna normaalsed tingimused rakendamise jaoks

Laia publiku sooduskoodide miinused:

  1. Massilise kasutajaskonna tagajärjena ennemini madalama soodusmääraga
  2. netist jagamist vahel ka pärast kehtivusperioodi kätte jõudmist

E-kirja kaudu jagatud Tuubi sooduskoodid

E-maili kaudu võidakse saata nii laiale publikule mõeldud kui personaalseid allahindluskoodi. Põhimõtteliselt võivad isiklikud e-maili promokoodid saabuda paljudel põhjustel. Kõige levinum point on motiveerida kliente, kes pole veidi aega ühtki tehingut teostanud.

Mõnikord jagatakse e-posti teel vautšeri koodi olukordades, kus on kliendiga seoses miskit nihu läinud. Juhuslike näitena: inimene pani veebi ülesse vihase kirja kehva kvaliteediga asja pärast. Selle tulemusel jagab ettevõte priske hinnaalandusega promokupongi, et olukorda hüvitada.

E-kirja allahindluste plussid:

  • Mõnikord otse kasutajale turundatud, nii et eriti hea soodustusega
  • Mugav endale otse postkasti saada, ei pea hakkama otsima

E-kirja allahindluste miinused:

  • Üldiselt ainult 1-kordseks soodustuseks mõeldud koodid
  • Koodi ei pruugi olla võimalik sõbrale edasi anda

Flaierina väljastatud Tuub vautšerid

Kes nüüd enam prinditud promokoode jagab? Haigelt paljud firmad! Üks harilikumaid viise on kus tahes sündmusel huvilistele jagatud kingipakkidesse enda sooduskoodide lükkamine. Kas korraldatud rattaralli või tudengite juhtimiskonverents – ettevõtted võivad hakata osalistele sooduskoode anda.

Samuti on võimalik, et saad endale prinditud koodivautšeri ettevõtte enda poest. Nii ühte kui teistpidi on pistmist veidi erilisemat tunnet tekitava lahendusega kui seda kõrvutades 2020ndate põhilahenduseks tekkinud e-mailide ja Instagrami sisuga.

Paberkujul kupongide plussid:

  • Ägedam emotsioon sooduskoodi endale saada just nii nagu postkaartide korral
  • Võid ajutiselt panna kleeplindiga nt öökapi külge, et kasutus ära ei ununeks

Paberkujul kupongide miinused:

  • Lihtsam ära unustada ning õnnetuse läbi promokoodi prügikasti visata
  • Üldjuhul võrdlemisi piiratud ajalise limiidiga

Postkasti saadetud Tuubi kupongid

Üsna sarnaselt äsja välja toodud sooduskoodide lahendusele tähistab ka postkasti pistetud Tuub vautšer täiesti prinditud koodi. Kunagi oli see kõvasti levinum variant. Tänaseks on aga päris väheks alles selliseid ettevõtteid, mis saadavad allahindluskoode reaalselt koju.

Postkasti saadetud kupongide plussid:

  • Mugav lähenemine, kui niikuinii vaatad postkasti iganädalaselt
  • Olenevalt firmast võid vabalt lausa -14% soodustust teenida

Postkasti saadetud kupongide miinused:

  • Flaiku võib õnnetult koos palju vihatud reklaamiprügiga kaotsi minna
  • Massiliselt leibkondade postkastidesse läkitatavad soodusflaierid võivad olla võrdlemisi imepisikese protsendimääraga

Ostetud kaubaga saadud Tuubi sooduskoodid

Pea alati on võimalik, et Tuub viskab sulle allahindluskoodi koos tellitud kraamiga. Kui tegemist on e-kaubamajaga, mille puhul ei suunata kaup otseselt sulle koju, siis võidakse ikkagi sokutada sooduskood mingisse muusse kohta.

Idee on igal juhul imelihtne. Soetatud kraamiga antud allahindluskoodi strateegia on sind kliendina inspireerida järgmist šoppingut sooritama limiteeritud perioodi jooksul. Kui sul on igal juhul plaanis hankida miskit veel, siis on promokood mega kink.

Absoluutselt kõik oleneb siiski kindlast paigast, kus enda šoppingu sooritad. Oleme endi parajalt pika allahindluste vaatlemise tegevuse kestel märganud, et tavaliselt annavad e-kaupmehed toodetega kaasa pistetud sooduskoodide läbi allahindlusi vahemikus -5% kuni -14%.

Ostetud kaubaga saadud vautšerite plussid:

  • Võrrelduna massiliselt välja saadetud allahindluskoodidega võib soodustus turu keskmisest eeskujulikum olla
  • Antud olukorras oled siiski sõltumata asjaoludest konkreetse ettevõtte toodetest või tegevustest köidetud

Ostetud kaubaga saadud vautšerite miinused:

  • Üldiselt ei ole lubatud koode rakendada samaaegselt, mil kehtimas mingisugune vägev odavmüük
  • Keskmisest piiratum kehtivusperiood ehk ainult mõnest päevast kuni kuuni

Nutiäpis antud Tuubi allahindluskoodid

Keskmiselt kõige nadimad allahindluskoodid tulevad rakendustest. Moblaäpi sooduskood võib saabuda suvalise näitena tõuksi võtmiseks. Tegelikult on koodid tavapäraselt sedavõrd “kääbikliku” kehtivusajaga, et neist pakkumistest ei tarvitse sulle tollel aktiivsusperioodil üldse pointi olla.

Nutiäpis jagatud allahindluskoodide plussid:

  • Saavad olla mega spetsiifiliselt turunduslikult suunatud su tarbimisajaloo alusel
  • Sooduka suurused võivad aeg-ajalt muutuda kogukaks

Nutiäpis jagatud allahindluskoodide miinused:

  • Sugugi mitte kõik ei jaksa endale igasugu ettevõtete rakendusi “nutikasse” alla laadida ega installeerida
  • Kui suvakad märguanded välja lülitatud, siis allahindlust ei saagi näha
  • Võivad olla ehmatavalt pisikese kehtivusajaga, võta kasvõi näiteks tõuksi sooduskood 3 tunnikeseks