Kõik aktiivsed Pilgrim sooduskoodid [2024]

Kas soovid raamatuid Pilgrim sooduskoodiga osta, kui jah, siis leiad siit

22.10.2024 kehtiv sooduskood: NOW01

Pilgrim allahindluskood puudub või soodustus ei toiminud?

❌ Praeguse seisuga ei ole meie tiimile teada mitte ainust töötavat Pilgrimi promokoodi saadaval.

🤗 Siiski peaksid vast teadma, et just selle lehe loomise hetkel läkitasime sellele firmale e-maili.

😍 Palusime viisakalt nende esindajal infot anda, kui nad aktiveerivad allahindluskoodi.

⚡ Nagu välk ja pauk, kui nad uudistest teatavad, siis jagame koodi ka siin samas sinuga.

👇 Seniks vaata pisut allpool kahte täiesti ilma rahata lahendust reaalselt töötavaid sooduskoode leida: list värsketest sooduskoodidest ja Facebooki grupp, kus on võimalik kasvõi seda sama Pilgrimi sooduskoodi olemasolu pärida.

🤷🏻‍♂️ Me ei pruugi olla igal ajal sajaprotsendiliselt kursis, kui Pilgrim on ikkagi promokoodiga kliente rõõmustanud.

🔥 Just sel põhjusel tasub enda leide FB grupis huvilistega jagada ja ise sooduskoodide isu korral infot uurida.

🔥 Uued sooduskoodid
🟢 Leia kõik uued sooduskoodid ühest kohast
🟢 Pidevalt värskendatud ülevaated
👉 VAATA KOHE👉 VAATA KOHE
💬 Facebooki grupp
🟢 Küsi konkreetse sooduskoodi kohta
🟢 Jaga enda parimaid leide teistega
👉 LIITU GRUPIGA👉 LIITU GRUPIGA

Pilgrim on online pood, millest saad hankida igasugu asju. Näiteks nende üks keskne müügiartikkel: aksessuaarid . Kodumaiste veebišoppajate seas on kindlasti tegu üsna populaarse paigaga, kus kiirelt soovitud kraami soetada. Kahtlemata saab siit alguse oodatud soov: ehk ikka Pilgrimi sooduskood on praegu aktiivne?

Suureks kergenduseks saad Sooduskood.ee veebisaidilt kiire lahenduse. Millal iganes üldse peaks Pilgrim brändilt tulema mõnisugune hea sooduskood või vautšer, siis lisame olulise info siia samasse sulle nähtavale. Nii saadki olla kogu aeg kursis uudisvoos koos parimate soodukatega.

Nähes siin hetkeseisuga toimivaid sooduskoode, siis haara neid koheselt. Võib-olla ei ole midagi näha? Taolisel puhul tuleb regulaarselt Sooduskoodi portaal sisse {trükkida}. Jälgi Facebooki ning megakasulikku gruppi, milles on võimalik uurida teistelt huvilistelt rohkem infot Pilgrim sooduskoodide osas.

🏷️ Pilgrim sooduskood ⚠️ Sooduskoodi olulised tingimused
💰 Ühekordne Pilgrim sooduskood Unikaalne Pilgrim sooduskood, mida saab kasutada üks inimene ühe korra.
🤑 Mitmekordne Pilgrim sooduskood Pilgrim sooduskood, mida saab kasutada mitu inimest, ent kasutuskorde arv ühe inimese kohta võib olla piiratud.
⚡️ Eksklusiivne Pilgrim sooduskood Tegu on Pilgrim sooduskoodiga, mille leiad ainult Sooduskood.ee portaalist ja mitte kuskilt mujalt!
Isiklik Pilgrim sooduskood Seda sooduskoodi saad kasutada ainult sina ise, sest see on isikustatud kasutajakonto põhjal.

Pilgrim ühekordsed sooduskoodid

Ühekordsed Pilgrimi sooduskoodid on aktiivsed ühe ainsa kasutuskorra ajaks. See tähendab, et kui sina või ükskõik kes teine on antud šifriga soodustuse krabanud, siis selle tulemusel kaotab konkreetne virtuaalne vautšer oma kehtivuse. Unikaalne kood on parajalt levinud promokoodi vorm.

Tavaliselt antakse taoliseid promokoode e-kirjaga isikliku fookusega eelnevalt püsiklientide nimekirjale. Igale üksikule kasutajale luuakse unikaalne kupong. Mõningate reeglite järgi saab koodi rakendada ainult klient enda kasutaja alt. Olgu taevas tänatud, et see sugugi alati nõnda ei ole!

Kõikides muudes situatsioonides on koodi saanud tarbijal totaalne õigus antud koodi teistele jagada. Me absoluutselt ei soovita oma maha müüa. See ei ole õiglane samm. Kui sa ei otsusta koodi kasutada kehtivusaja ajal, siis pigemini jaga kood ilma rahata huvilistele. Sarnasel kombel võib keegi lahke sindki kaugemas tulevikus hädast välja aidata!

Kahtlemata tasuks unikaalsete Pilgrimi promokoodide aktiveerimisel jälgida mitmesuguseid asjaolusid nagu näiteks toimimisperiood ja toodete kategooriad. Siin samas lisasime nimekirjas kõige tähtsamad asjad, mida unikaalsete Pilgrimi sooduskoodide rakendamisel tingimata uurida:

  • Kehtivusaeg: Mitte ükski ühekordne Pilgrim sooduskood ei ole aktiivne lõputult. Seetõttu tuleb enne rakendamist vaadata, kas ja mitu päeva või nädalat antud promo kupong hetkel kehtivaks osutub.
  • Isikupõhine: Võrdlemisi harva on promokood isikustatud rakendatav ainult kindlale isikule. Koodi saab rakendada enne maksmist ainult konkreetse kasutajakonto persoon, kellele oli promokood suunatud.
  • Kehtivuskaubad: Saab reaalselt olla, et promovautšerit on võimalik rakendada ainult kindlaks määratud asjade või kategooriate hinna lõppsumma vähendamiseks. Variant on seegi, et põhimõtteliselt kõik müügiartiklid on valiidsed, kuid mingi üksik tootetüüp üllatavalt välistatud.
  • Sooduka lahendus: Promokood ei osuta koheselt sellist allahindluse protsenti nagu näiteks -12% ega -31%. Tegelikult võib soodustus toimida nt 2=1 allahindluse mehhanismil või pistetakse karpi mingi preemiakink koos e-poe tellimusega.

Pilgrim mitmekordsed promokoodid

Laiapõhjalisi Pilgrimi sooduskoode võib kasutada mitu korda ning erinevate külastajate alt stressivabalt aktiivsusperioodi ajal. Enamasti paisatakse turule taoliseid sooduskuponge mingit viisi laiema odavmüügi joonde ajamiseks.

Ikkagi on rohkemgi variante. Näiteks võidakse laiapõhjalise kasutusalaga sooduskoode edastada kindlale kliendisegmendile. Arvestades, et konkreetsed koodid ei ole ühekordsed, siis hakkab mingi osa klientidest neid teistele edasi andma ning ostjaid saab promokoodidest kasu lõigata.

Nii nagu iga promokoodi tüpaaži puhul, tuleks ka siinkohal meeles pidada märkimisväärseid kitsendusi. Vastupidisel korral võid võid vabalt avastada, et paljutõotav Pilgrim sooduskood ei töötagi just nii kui plaanisid ning alguses paika pandud ostude kulurida võib pisut suuremaks muutuda.

  • Määratud tootegrupid: Mitte sugugi kõik tooted ega kategooriad ei tarvitse olla soodustuse lisamiseks paslikud. Niiviisi on hea mõte tutvuda allahindlusvautšeri tingimustega.
  • Hinnaalanduse määr: Kas tõesti haarad -25% soodukat? Ehk isegi -41%-55%? Järsku ei ole kasutusel protsendimäärad, vaid teenid hoopistükkis mingisuguseid muid kinke sooduskoodi vastu.
  • Allahindluse vundament: Allahindlus ei tarvitse kehtida sinu tervele ostukorvile. Läbinisti tõenäoline, et Pilgrimi sooduskood klapib ainult kindlatele toodetele ja tootekategooriatele.
  • Välistatud kuupäevad: Kui sooduskoodil on korralikult pikaaegne aktiivsusperiood, siis võib koodi koodi rakendamine olla blokeeritud perioodil, mil leiab aset mõni soodusmüük.
  • Ostukorvi summa: Promokoodi sisestamist võib piirata minimaalseim ning kopsakaim ostukorvi summa, millele Pilgrimi sooduskood tegelikult sobib.
  • Kehtivusperiood: Igal sooduskoodil on aktiivsusperiood, mille ajal soodustust reaalselt sisestada saab. Pärast kehtivusperioodi läbi saamist liigub promokood mittesobivaks.
  • Promokoodi korrektsus: Kontrolli, et sooduskoodide maha kirjutamisel teed seda sajaprotsendiliselt samasuguse stiiliga. Lõviosa koodide lisamise lahtreid on väiksemate osas reageerivad.
  • Summeerumise keelamine: Summeeruvad hinnaalandused promokoodidega on äärmiselt haruldased. Üldjuhul lasevad e-kaubamajad ja teised firmad kasutada üheaegselt ikkagi üht ja ainsat promokupongi!

Mil moel tavapäraselt Pilgrimi soodusvautšereid antakse?

Aga loomulikult selge, et Pilgrim sooduskood aitab sul soodsamalt kraami hankida, mida ju endale koju telliksid. Just seepärast tasubki olla kursis kõikidest erinevatest lahendustest, kuidas Pilgrim võib üldsegi otsustada sooduskoode klientideni paisata.

Oluline teadaanne! Allpoolne on ainult illustreeriv nimekiri. Mitte ainuski konkreetne välja toodud viis ei ole antud ettevõtte juures sajaprotsendiline viis vautšeri koodi saamiseks. Ennemini on tark mõte nii või naa hoida silm peal Sooduskood.ee veebilehel ning FB grupil.

  1. Promokood kuulutatakse kõigile avalikuks.
  2. Promokoodid läkitatakse ainult e-postiga.
  3. Allahindluskoode ulatatakse paberist kupongidega mingi kontserdi või messi raames.
  4. Promokood pannakse vautšeri näol füüsilisse postkasti.
  5. Promokood pannakse läkitatava ostuga kaasa.
  6. Promokoodi jagatakse mobiilirakenduses.

Avalikult reklaamitud Pilgrim promokoodid

Igal pool promomine tähendab seda, et sotsiaalmeedias ning kodulehel muudetakse absoluutset kõikidele potentsiaalsetele tarbijatele sooduskoodi uudis ning allahindluskood ise selgelt teatavaks. Enamjaolt toimub teavitus mõne suurema kampaania osana.

Kui kord juba promokood avalikult nähtavaks tehakse, siis harilikult järgneb laiem laikimine-jagamine netiavarustes. Samaaegselt tuleb tõdeda, et mingisuguste vähem tuntud ettevõtete korral võib e-poe promokood puhtalt kuhugi koduka lehele varjusurma jääda. Paljude kasutajateni kunagi ei jõuagi.

Avalike sooduskoodide plussid:

  1. Iga promokoodi saab lisada rohkem kui 1 ostja
  2. Harilikult võrdlemisi normaalsed tingimused kasutuse osas

Kõigile mõeldud sooduskupongide miinused:

  1. Suure sihtgrupi tõttu pigemini pisema soodusprotsendiga
  2. Jätkatakse internetis vahel ka pärast aktiivsusperioodi kätte jõudmist

E-kirja teel saadetud Pilgrimi sooduskoodid

E-kirja teel võidakse jagada nii laiale publikule mõeldud kui ka isiklikke sooduskoode. Üldiselt võivad kindlale inimesele mõeldud e-kirja promokoodid tulla paljudel põhjustel. Kõige tavalisem point on inspireerida kliente, kes ei ole tiba aega mitte ühtki ostu teostanud.

Vahel jagatakse meili teel vautšeri koodi olukordades, kui on shoppinguga seotult miskit viltu läinud. Suvalise näitena: ostleja pani veebi ülesse kurja arvustuse halva kvaliteeditasemega toote põhjusel. Seejärel jagab kompanii kaaluka allahindlusega sooduskupongi, et kõike heaks teha.

E-kirja koodide plussid:

  • Vahel otseseselt isikule suunatud, mistõttu eriliselt hea Pilgrim allahindlusega
  • Kiire endale otse meilikasti saada, puudub tüütu otsimine

E-kirja koodide miinused:

  • Enamjaolt ainult ainukordseks soodustuseks mõeldud koodid
  • Koodi ei pruugi olla võimalik sõbrale edasi saata

Flaierina väljastatud Pilgrim kupongid

No kes praegusel ajal paberile trükitud sooduskoode valmistab? Rõvedalt nii paljud brändid! Üks levinumaid lähenemisi on kuskil messil osalejatele antud kinkekarpidesse enda sooduskoodide lükkamine. Olgu selleks rahvajooks või õpetajate juhtimisseminar – ettevõtted võivad otsustada osavõtjatele promokoode anda.

Samuti on võimalik, et omandad endale prinditud koodivautšeri ettevõtte enda esindusest. Igal juhul on tegu pisut erilisema lahendusega kui seda kõrvutades viimase aja traditsiooniks saanud e-kirjade ja TikToki postitustega.

Flaierina kupongide plussid:

  • Ägedam tunne promokoodi endale saada just nagu ka postkaartide juures
  • Saad lühikeseks ajaks kleepida muuhulgas läpaka peale, et ihaldusväärne soodukas ära ei ununeks

Flaierina kupongide miinused:

  • Lihtsam totaalselt unustada ning kogemata promokoodi ära visata
  • Tavapäraselt üsna kitsendatud ajalise limiidiga

Postkasti potsatanud Pilgrimi kupongid

Üsna sarnaselt esitletud sooduskupongide lahendusele tähistab ka postkasti pandud Pilgrim kupong 100% paberkujul sooduskoodi. Omal ajal oli taoline lähenemine kõvasti populaarsem variant. Tänaseks on küll üsna väheks jäänud selliseid firmasid, mis läkitavad allahindluskoode reaalselt sinu koju.

Postkasti potsatanud kupongide plussid:

  • Täitsa mugav moodus, kui igal juhul vaatad oma postkasti igapäevaselt
  • Olenevalt brändist võid lausa -11% hinnaalandust haarata

Postkasti potsatanud kupongide miinused:

  • Kupong võib kergesti koos nõmeda reklaamiprügiga otse prügimäele sõita
  • Laialdaselt inimeste kodudesse läkitatavad soodusvautšerid võivad olla üllatavalt madala allahindlusmääraga

Soetatud kaubaga saadud Pilgrimi sooduskoodid

Ikka on võimalik situatsioon, et Pilgrim pistab kaasa sulle promokoodi koos ostetud kraamiga. Kui tegemist on e-poega, mille puhul ei läkitata tooted otseselt sulle kodusesse postkasti, siis võidakse ikkagi sokutada promokood muusse kohta.

Idee on igas olukorras imelihtne. Hangitud toodetega kaasa pandud promokoodi eesmärk on sind kui tarbijat mõjutada järgmist šoppingut sooritama piiratud perioodi vältel. Kui sul on sõltumata kõigest planeeritud osta miskit veel, siis see vautšer on normaalne kink.

Vaieldamatult kõik sõltub ikkagi konkreetsest kohast, kus enda makse sooritad. Oleme endi parajalt pika soodustuste jälgimise tegevuse kestel märganud, et enamasti teevad e-poed kaubaga kaasa antud sooduskupongide abil hinnaalandusi umbkaudselt vahemikus -8% kuni -11%.

Soetatud kaubaga saadud vautšerite plussid:

  • Võrreldes kõikidele postitatud allahindluskoodidega võib soodustuse määr turu keskmisest parem olla
  • Oled ikkagi igal juhul konkreetse ettevõtte asjadest või teenustest huvitatud

Soetatud kaubaga saadud vautšerite miinused:

  • Tavaliselt ei saa neid rakendada korraga, kui kehtimas mõni vägev soodusmüük
  • Keskmisest kitsam kehtivusperiood ehk vaid paarist päevast kuni maksimaalselt 25 päevani

Rakenduses antud Pilgrimi sooduskoodid

Keskmiselt kõige nadimad sooduskoodid saabuvad äppidest. Äppide sooduskood võib olla suvalise näitena tänavalt tõuksi haaramiseks. Siiski on koodid üldjuhul niivõrd väikese kehtivusperioodiga, et neist koodidest ei tarvitse sulle spetsiifilisel aktiivsusvahemikul üldse pointi olla.

Rakenduses väljastatud sooduskoodide plussid:

  • Saavad olla eriti täpselt marketingi põhiselt suunatud su tarbimistegevuse põhjal
  • Sooduka protsendid võivad muutuda kogukaks

Rakenduses väljastatud sooduskoodide miinused:

  • Kõik ei viitsi endale igasugu brändide nutirakendusi telefoni paigaldada
  • Kui suvalised teadaanded välja lülitatud, siis allahindlust polegi võimalik näha
  • Vabalt võivad olla tülikalt nadi kehtivusega, võta kasvõi näiteks tõuksi sooduskood kaheks tunniks