Kõik kehtivad Kixik sooduskoodid [2024]

Kixik sooduskood teeb personaalsed kingitused odavamaks

22.10.2024 kehtiv sooduskood: CRAZY08

Kixik sooduskood puudub või allahindlus ei toiminud?

❌ Antud momendil ei ole meie meeskonnale teada mitte ainsatki toimivat Kixiku sooduskoodi loodud.

🤗 Igal juhul peaksid vast kursis olema, et selle lehe kirjutamise käigus vajutasime SEND nuppu, et saata sellele firmale e-kirja.

😍 Palusime viksilt-viisakalt neil teada anda, kui firma loob promokoodi.

⚡ Koheselt, kui nad meile midagi teada annavad, siis loomulikult jagame koodi siin lehel sinuga.

👇 Senikaua aga piillu allpool 2 täielikut tasuta viisi aktiivseid boonuskoode kasutada: list värsketest kampaaniakoodidest ja FB grupp, kus saad kasvõi siis Kixiku sooduskoodi olemasolu pärida.

🤷🏻‍♂️ Jah, me ei pruugi olla igal sekundil 100% kursis, kui Kixik on reaalsuses allahindluskoodiga turule sisenenud.

🔥 Seepärast on kipa idee leitud sooduskoode Facebooki grupis huvilistega jagada ja ise sooduskoodide isu korral infot uurida.

🔥 Uued sooduskoodid
🟢 Leia kõik uued sooduskoodid ühest kohast
🟢 Pidevalt värskendatud ülevaated
👉 VAATA KOHE👉 VAATA KOHE
💬 Facebooki grupp
🟢 Küsi konkreetse sooduskoodi kohta
🟢 Jaga enda parimaid leide teistega
👉 LIITU GRUPIGA👉 LIITU GRUPIGA

Kixik on e-pood, millest saab osta igat sorti asju. Näiteks üks põhiline fookus: kingiideed. Kodumaiste tarbijate seas on tegu võrdlemisi menuka paigaga, kust kiirelt soovitud asju osta. Otse loomulikult tekib siit oodatud soov: kas ikka Kixiku promokood täna olemas?

Suureks kergenduseks leiad Sooduskood.ee veebilehelt endale vastuse. Mil iganes hakkaks Kixik brändilt saadavale tulema mõni hea promokood või kupong, siis paneme olulise info just siia sulle nähtavale. Täpselt nii saad kogu aeg kursis uudisvoos koos uusimate soodukatega.

Märgates siin portaalis hetkel toimivaid sooduskoode, siis kasuta allahindlusi koheselt. Aga kui ei ole midagi üleval? Siis tuleb ikka ja jälle tippida}. Vaata meie Facebooki lehte ning praktilist gruppi, milles saad uurida teisteltki huvilistelt täpsemat infot Kixik promokoodide osas.

🏷️ Kixik sooduskood ⚠️ Sooduskoodi olulised tingimused
💰 Ühekordne Kixik sooduskood Unikaalne Kixik sooduskood, mida saab kasutada üks inimene ühe korra.
🤑 Mitmekordne Kixik sooduskood Kixik sooduskood, mida saab kasutada mitu inimest, ent kasutuskorde arv ühe inimese kohta võib olla piiratud.
⚡️ Eksklusiivne Kixik sooduskood Tegu on Kixik sooduskoodiga, mille leiad ainult Sooduskood.ee portaalist ja mitte kuskilt mujalt!
Isiklik Kixik sooduskood Seda sooduskoodi saad kasutada ainult sina ise, sest see on isikustatud kasutajakonto põhjal.

Kixik ühekordsed sooduskoodid

Ühekordsed Kixiku sooduskoodid kehtivad ühe ainsa kasutuskorra ajaks. Teisisõnu, kui sina ise või keegi teine on konkreetse kombinatsiooniga soodustuse kätte saanud, siis selle tulemusel kaotab konkreetne kupong kehtivuse. Kordumatu kood on võrdlemisi levinud sooduskoodi lahendus.

Tavapäraselt antakse taoliseid koode e-mailiga personaalselt klientide nimekirjale. Igale üksikule saajale luuakse unikaalne vautšer. Nii mõnigi kord saab koodi rakendada vaid see isik enda kasutaja kaudu. Olgu taevas tänatud, et see aga alati nõnda ei ole!

Kõikides ülejäänud juhtudes on koodi haaranud kliendil täielik õigus seda teistele edasi anda. Meie ei anna nõu, et soodusvautšerit maha müüa. Selline müük ei ole austav tegevus. Igatahes kui sa ei mõtle seda rakendada kehtivusperioodi ajal, siis ennemini saada see ilma rahata inimestele. Sarnaselt võib mingi inimene sindki kaugemas tulevikus aidata!

Loomulikult tuleks ühekordsete Kixiku vautšerite puhul jälgida paljusid asju nagu näiteks kehtivuskuupäev ning lubatud toodete kategooriad. Järgnevalt panime nimekirja tähtsaimad teemad, mida unikaalsete Kixiku sooduskoodide rakendamisel tingimata uurida:

  • Kehtivusaeg: Mitte ainus 1-kordne Kixik sooduskood ei ole valiidne igavesti. Sel põhjusel tuleb enne rakendamist veenduda, kas ja kui mitu päeva või nädalaid antud promo vautšer hetkel valiidne on.
  • ID-põhine: Harva on promokood personaalne kindlale inimesele. Veebialet saab kasutada e-kassas vaid konkreetse konto omanik, kellele oli promokood suunatud.
  • Kasutusala: Võib tõenäoliselt selguda, et allahindlusvautšerit on võimalik rakendada üksnes kindlapiiriliste esemete või kategooriate jaoks alandamiseks. Alternatiiv on ka see, et põhimõtteliselt kõik tooted on toetatud, ent mingi üksik kategooria üllatavalt välistatud.
  • Soodustuse vorm: Allahindluskood ei tähenda koheselt sellist sooduka protsenti nagu näiteks -10% ega -25%. Selle asemel võib allahindlus toimida nt osta 2, saad 1 tasuta printsiibil või antakse kaasa mingi boonuskink koos sinu tellimusega.

Kixik mitmekordsed allahindluskoodid

Mitmekordseid Kixiku sooduskoode võib sisestada palju kordi ning mitmete erinevate ostjate kontode kaudu probleemideta kogu kehtivusaja vältel. Tavaliselt paisatakse turule selliseid sooduskuponge mõne laiema soodusmüügi korraldamiseks.

Siiski on rohkemgi lähenemisi. Kasvõi võidakse teha otsus laiapõhjalise kasutusega sooduskoode saata konkreetsele kliendigrupile. Arvestades, et need promokoodid pole ühekordse kasutusega, siis hakkab teatud osa klientidest neid ülejäänutele edasi jagama ning senisest enam saab koodidest allahindlust võtta.

Nii nagu igasuguse promokoodi tüübi puhul, tuleks ka siin meeles pidada olulisi limiite. Muul juhul võid võid vabalt avastada, et saadud Kixik sooduskood ei toimi täpselt nii nagu tahad ning esialgselt paika pandud ostumöllu kogukulu võib pisut mastaapsemaks tõusta.

  • Lubatud tootekategooriad: Mitte sugugi kõik tooted ega kategooriad ei tarvitse olla sooduka aktiveerimiseks sobilikud. Sellepärast on tark tutvuda allahindluskoodi tingimustega.
  • Soodustuse määr: Kas saad endale -22% soodukat? Võib-olla isegi -45%-55%? Järsku pole kasutusel protsendid, vaid teenid seevastu mingisuguseid muid kinke allahindluskoodi vastu.
  • Allahindluse idee: Soodustus ei tarvitse sobida sinu kogu ostukorvile. Läbinisti võimalik, et Kixiku sooduskood kehtib vaid kindlatele esemetele ja/või müügikategooriatele.
  • Välistatud periood: Juhul kui promokoodil on üsna pikaaegne aktiivsusperiood, siis võib vabalt selle koodi kasutus olla blokeeritud ajaperioodil, mil korraldatakse mõni megakampaania.
  • Ostu summa: Promokoodi rakendamist võib piirata minimaalne või kopsakaim ostukorvi kogumaksumus, millele Kixiku sooduskood tegelikult rakendub.
  • Kehtivusaeg: Igal vautšeril on aktiivsusperiood, mille ajal koodi ka reaalselt aktiveerida on võimalik. Pärast perioodi lõppu muutub promokood kehtetuks.
  • Promokoodi korrektsus: Tee kindlaks, et allahindluskoodi maha kirjutamisel teed ikkagi seda täpselt 1:1. Suur osa sooduskoodide lisamise lahtreid on suuremate tähtede osas tundlikud.
  • Kombinatsioonide keelamine: Summeeruvad koguhinna vähendused sooduskupongidega on tõeliselt haruldased. Harilikult lasevad e-poed ja teised ettevõtted rakendada samaaegselt ainult üht ja ainsat allahindluskoodi!

Kuidas tavapäraselt Kixiku sooduskoode antakse?

Asjalood on selged, et Kixik sooduskood loob võimaluse sul odavamalt tooteid osta, mida nii või naa endale telliksid. Just seepärast tasubki olla teadlik kõikvõimalikest eripalgelistest lahendustest, mis moodi Kixik võib üldsegi otsustada promokoode tarbijateni suunata.

Tähelepanu! Järgnev ülevaade on lihtsalt illustreeriv kokkuvõte. Mitte ükski spetsiifiline kirjeldatud moodus ei ole selle brändi puhul garanteeritud moodus kupongi koodi leidmiseks. Üldiselt on tark mõte igas olukorras hoida näpp peal Sooduskood.ee portaalil ning “fesari”.

  1. Allahindluskood tehakse kõikidele inimestele avalikuks.
  2. Sooduskoodid saadetakse vaid e-mailiga.
  3. Sooduskoode loovutatakse flaieri peal mõne sündmuse või konverentsi käigus.
  4. Allahindluskood saadetakse paberilipiku kujul kodupostkasti.
  5. Allahindluskood pannakse väljastatava kaubaga lihtsalt kaasa.
  6. Promokoodi saadetakse äpis.

Avalikult välja kuulutatud Kixik allahindluskoodid

Avalikult jagamine viitab olukorrale, kus Facebookis ja/või veebisaidil tehakse 100% kõikidele võimalikele tarbijatele allahindluse uudis ning sooduskood ise konkreetselt teada-tuntuks. Enamjaolt juhtub see ikkagi laiapõhjalisema müügi osana.

Kui juba promokood avalikult avaldatakse, siis tavaliselt järgneb suuremat sorti jagamine internetis. Samal ajal peab möönma, et mingit sorti pisemate ettevõtete korral võib e-poe promokood puhtalt kuhugi Facebooki passima jääda. Eriti paljude klientideni kunagi ei jõuagi.

Avalikult jagatud allahindluskoodide plussid:

  1. Iga sooduskoodi saab kasutada rohkem kui 1 inimene
  2. Harilikult võrdlemisi normaalsed reeglid aktiveerimise suhtes

Avalike sooduskoodide miinused:

  1. Suure kasutajaskonna tõttu pigem madalama soodustusega
  2. netist jagamist vahel isegi pärast kehtivusaja lõppu

E-posti kaudu jagatud Kixiku sooduskoodid

E-kirja kaudu võidakse saata nii avalikku kui ka personaalseid sooduskoode. Reaalselt võivad isiklikud e-kirja allahindluskoodid laekuda mitmesugustel põhjustel. Kõige tavalisem idee on taas-aktiveerida kliente, kes ei ole tiba aega mitte ainsatki tehingut lõpule viinud.

Aeg-ajalt antakse meili teel vautšeri koodi olukordades, kus on kliendiga seoses mingi asi pekki läinud. Suvalise näitena: klient pani veebi ülesse vihase kirja ülikehva kvaliteediga asja tõttu. Seepeale saadab kompanii priske hinnaalandusega promokoodi, et kõike heastada.

E-posti koodide plussid:

  • Aeg-ajalt otse isikule sihistatud, mistõttu eriliselt magusa allahindlusega
  • Mugav endale otse meilile saada, puudub tüütu otsimine

E-posti koodide miinused:

  • Enamasti vaid üheks soodustuseks loodud koodid
  • Koodi ei tarvitse saada kellelegi edasi anda

Prinditud kujul jagatud Kixik kupongid

No kes nüüd enam prinditud promokoode valmistab? Reaalselt väga paljud brändid! Üks tavalisemaid viise on kuskil üritustel osalejatele jagatud kinkekottidesse oma promokoodide suramine. Olgu selleks triatlon või üliõpilaste turundusseminar – ettevõtted võivad vabalt osalejatele sooduskoode anda.

Ka on võimalik, et saad endale trükitud kupongi ettevõtte enda poest. Tahes tahtmata on tegemist natuke erilisemat tunnet tekitava lähenemisega kui seda võrreldes viimase aja klassikaks saanud e-mailide ja sotsmeedia sisupostitustega.

Flaierina kupongide plussid:

  • Mõnusam tunne promokoodi endale saada just nagu postkaartide puhul
  • Saad korraks kleepida näiteks öökapi külge, et soodukas unustuste hõlma ei vajuks

Flaierina kupongide miinused:

  • Palju lihtsam täiesti ära unustada ning puht juhuslikult koodi ära visata
  • Üldjuhul üsna piiratud perioodiga

Postkasti saadetud Kixiku kupongid

Sarnaselt äsja välja toodud sooduskoodide vormile tähendab ka postkasti libistatud Kixik allahindlusvautšer täiesti trükikojast tulnud sooduskoodi. Kunagi oli see tunduvalt levinum kampaania lahendus. Tänaseks on aga päris väheseks alles neid brände, mis saadavad promokoode reaalselt sinu korterisse või majja.

Postkasti saadetud kupongide plussid:

  • Täitsa mugav lähenemine, kui igal juhul tšekid oma postkasti igapäevaselt
  • Olenevalt brändist võid vabalt lausa -11% hinnaalandust haarata

Postkasti saadetud kupongide miinused:

  • Kupong võib kergesti koos “mitte soovitud” tellimata postiga otse prügikasti maabuda
  • Laialdaselt postkastidesse läkitatavad sooduskupongid võivad olla ehmatavalt madala allahindlusmääraga

Ostudega kaasa antud Kixiku sooduskoodid

Ikka ja alati on tõenäosus, et Kixik pistab kaasa sulle sooduskoodi koos kaubaga. Kui tegu on veebipoega, kust ei läkitata kaup otseselt sulle postkasti, siis võidakse absoluutselt sokutada promokood mingisse muusse kohta.

Idee on igas olukorras lihtne. Ostetud toodetega kaasa antud sooduskoodi eesmärk on sind šoppajana mõjutada edasist šoppingut sooritama limiteeritud perioodi jooksul. Kui sul on igal juhul plaanis soetada midagi veel, siis see on mega kingitus.

Siililegi selge, et kõik sõltub siiski kindlast kohast, kus enda makse sooritad. Oleme Sooduskood.ee’s endi parajalt pika allahindluste vaatlemise ajaloo pannud tähele, et tavaliselt annavad e-poed tellimusega kaasa pistetud sooduskoodide kaudu allahindlusi vahemikus -6% kuni -11%.

Ostudega kaasa antud vautšerite plussid:

  • Kõrvutades massiliselt välja saadetud allahindluskoodidega võib allahindlusmäär turu keskmisest parem olla
  • Oled ikkagi igal juhul konkreetse brändi asjadest või tegevustest huvitatud

Ostudega kaasa antud vautšerite miinused:

  • Üldiselt ei ole lubatud soodukaid rakendada korraga, kui jooksmas mingisugune magus sooduskampaania
  • Keskmisega võrreldes piiratum kehtivusperiood ehk ainult mõnest päevast kuni maksimaalselt kuuni

Rakenduses antud Kixiku promokoodid

Meie kogemuse põhjal eriti nadid promokoodid tulevad äppidest. Äpi allahindlus võib tulla muuhulgas tänavalt tõuksi haaramiseks. Samas on koodid üldjuhul sedavõrd “kääbikliku” kehtivusajaga, et neist ei tarvitse sul tollel toimimisvahemikul sugugi asja olla.

Rakenduses väljastatud allahindluskoodide plussid:

  • Võivad väga spetsiifiliselt marketingi põhiselt sihitud sinu tarbimisajaloo põhjal
  • Soodustuse suurused võivad aeg-ajalt muutuda priskeks

Rakenduses väljastatud allahindluskoodide miinused:

  • Kõik huvilised ei taha endale erinevaid firmade nutirakendusi “nutikasse” alla laadida ega installeerida
  • Kui suvakad teadaanded välja lülitatud, siis promokoodi ei näegi ega saa kasutada
  • Võivad olla äärmiselt nadi kehtivusajaga, näiteks elektritõukeka soodukas 2 tunnikeseks või veidi enamaks