Kõik aktiivsed Kidsmed sooduskoodid [2024]

Võta Kidsmed sooduskood, et keskmiselt odavamalt laste ninatooteid osta

Kui aktiivne sooduskood puudub, siis loe altpoolt lähemalt, kuidas edasi käituda.

More Less

Kidsmed sooduskood puudub või allahindlus ei töötanud?

❌ Praeguse seisuga pole meie teada mitte ainust töötavat Kidsmedi promokoodi loodud.

🤗 Küll aga peaksid teadma, et selle ülevaate tegemise käigus saatsime sellele ettevõttele e-maili.

😍 Palusime nende esindajal teada anda, kui firma aktiveerib sooduskoodi.

⚡ Nagu välk ja pauk, kui nad uudistest teatavad, siis jagame koodi siin sooduskoodide portaalis sinuga.

👇 Senikaua aga piillu siin samas allpool kahte tasuta moodust täna aktiivseid promokoode üles otsida: list uusimatest kampaaniakoodidest ja FB grupp, kus saad kasvõi siis Kidsmedi sooduskoodi küsida.

🤷🏻‍♂️ Jah, me ei pruugi olla pidevalt 100% teadlikud, kui Kidsmed on tegelikult kampaaniakoodiga kliente rõõmustanud.

🔥 Seepärast on hea mõte oma leide “feissis” ülejäänud otsijatega jagada ja ise mure korral küsida.

🔥 Uued sooduskoodid
🟢 Leia kõik uued sooduskoodid ühest kohast
🟢 Pidevalt värskendatud ülevaated
👉 VAATA KOHE👉 VAATA KOHE
💬 Facebooki grupp
🟢 Küsi konkreetse sooduskoodi kohta
🟢 Jaga enda parimaid leide teistega
👉 LIITU GRUPIGA👉 LIITU GRUPIGA

Kidsmed on online pood, kust on võimalik osta igasugu kraami. Nende üks põhiline müügiartikkel: lastetooted. Eestimaiste tarbijate hulgas on absoluutselt tegu üsna populaarse saidiga, kust endale asju soetada. Otse loomulikult tuleb siit ennustatav küsimus: kas ikka Kidsmedi promokood hetkel aktiivne?

Suureks kergenduseks leiad Sooduskood.ee veebiportaalist kohese vastuse. Ükskõik millal hakkaks Kidsmed brändilt saadavale tulema mingi kasulik promokood või vautšer, siis paneme olulise ülevaate siia samasse nähtavale. Täpselt nii saad kogu aeg infovoos koos uusimate soodusvõimalustega.

Märgates siin hetkel kehtivaid sooduskoode, siis rakenda neid kohe täna. Ehk pole midagi üleval? Siis tasub regulaarselt tagasi tulla}. Vaata meie Facebooki lehte ja ülikasulikku gruppi, kus saad küsida teisteltki huvilistelt rohkem infot Kidsmed promokoodide osas.

🏷️ Kidsmed sooduskood ⚠️ Sooduskoodi olulised tingimused
💰 Ühekordne Kidsmed sooduskood Unikaalne Kidsmed sooduskood, mida saab kasutada üks inimene ühe korra.
🤑 Mitmekordne Kidsmed sooduskood Kidsmed sooduskood, mida saab kasutada mitu inimest, ent kasutuskorde arv ühe inimese kohta võib olla piiratud.
⚡️ Eksklusiivne Kidsmed sooduskood Tegu on Kidsmed sooduskoodiga, mille leiad ainult Sooduskood.ee portaalist ja mitte kuskilt mujalt!
Isiklik Kidsmed sooduskood Seda sooduskoodi saad kasutada ainult sina ise, sest see on isikustatud kasutajakonto põhjal.

Kidsmed unikaalsed sooduskoodid

Ühekordsed Kidsmedi sooduskoodid on aktiivsed vaid ühe kasutuskorra ajal. Võib ka öelda, et kui sina või mõni sõber on konkreetse šifriga allahindluse kätte saanud, siis tagajärjena kaotab unikaalne virtuaalne vautšer kehtivuse. Ühekordne kood on võrdlemisi levinud allahindluskoodi formaat.

Tavapäraselt läkitatakse selliseid koode e-postiga personaalselt püsiklientide listile. Igale konkreetsele kliendile luuakse automaatselt üks ja ainus kood. Mõnikord saab loa kupongi kasutada konkreetne klient oma kasutajakonto alt. Olgu taevas tänatud, et see sugugi kõikjal nõnda pole!

Kõikides ülejäänud situatsioonides on sooduka koodi õnnelikult kätte saanud kliendil totaalne voli koodi teistele edasi kinkida. Me ei anna nõu, et sooduskoodi müüa. Selline müük pole päris normaalne. Olukorras, kus sa ei otsusta koodi rakendada kehtivusaja vältel, siis pigemini anna kood ilma tasuta huvilistele. Samamoodi võib keegi tore hing ka sind kunagi hädast välja aidata!

Otse loomulikult maksaks ühekordsete Kidsmedi promokoodide saamisel tšekkida mitmeid asjaolusid nagu näiteks toimimisperiood ning lubatud toodete kategooriad. Järgnevalt panime nimekirja tähtsaimad asjad, mida unikaalsete Kidsmedi sooduskoodide kasutamisel kindlasti uurida:

  • Kehtivusaeg: Mitte ainus unikaalne Kidsmed sooduskood ei ole valiidne igavesti. Seetõttu tuleb enne rakendamist kontrollida, kas ja mitu päeva või nädalat antud promo vautšer tulevikus kehtivaks osutub.
  • Personaalne või mitte: Harva on sooduskood isikustatud rakendatav ainult kindlale isikule. Vautšerit saab rakendada maksmisel eksklusiivselt konkreetse kliendikonto omanik, kellele oli allahindluskood saadetud.
  • Kehtivusala: Saab tõenäoliselt välja tulla, et promovautšerit on võimalik kasutada ainult kindlaks määratud esemete või kategooriate hinna alandamiseks. Alternatiiv on seegi, et kõik asjad on valiidsed, ent siiski mõni kategooria ikkagi välistatud.
  • Sooduka tüüp: Allahindluskood ei osuta igal juhul mingit soodustuse protsenti stiilis -17% või hoopiski -39%. Selle asemel võib allahindlus kehtida muuhulgas osta 2, saad 1 tasuta põhimõttel või tehakse üllatuseks mingi kink koos sinu tellimusega.

Kidsmed mitmekordsed allahindluskoodid

Mitmekordseid Kidsmedi sooduskoode võib sisestada palju kordi ja erinevate kasutajate kontode kaudu stressivabalt terve vältel. Enamasti valmistatakse taoliseid sooduskoode mingi kopsakama soodusmüügi organiseerimiseks.

Siiski on muusuguseidki võimalusi. Näiteks võidakse laiapõhjalise kasutusega sooduskoode edastada kindlale kliendisegmendile. Kuna sellist tüüpi allahindluskoodid pole sugugi ühekordse iseloomuga, siis hakkab mingi osa sihtgrupist neid soovijatele kinkima ja senisest enam saab koodidest kasu.

Nagu iga suvalise sooduskoodi kategooria korral, tuleks ikkagi siingi silmas pidada märkimisväärseid limiite. Vastasel juhul võid avastada, et sinu Kidsmed sooduskood ei töötagi just niimoodi kui plaanisid ja alguses paika loksunud ostumöllu kogukulu võib pisut kallimaks tõusta.

  • Lubatud tootekategooriad: Mitte sugugi kõik asjad ega grupid ei tarvitse olla allahindluse rakendamiseks kohased. Seepärast on hea mõte tutvuda allahindluskoodi kasutustingimustega.
  • Hinnaalanduse määr: Kas tõesti saad endale -21% soodukat? Äkki lausa -50%–65%? Järsku ei ole kasutusele võetud protsentuaalsed määrad, vaid omandad seevastu mingeid kolmandat sorti hüvesid allahindluskoodi eest.
  • Promokoodi vundament: Allahindlus ei tarvitse rakenduda tervele ostunimekirjale. Enam kui tõenäoline, et Kidsmedi sooduskood kehtib eksklusiivselt spetsiifilistele toodetele ja/või müügikategooriatele.
  • Välistatud periood: Olukorras, kus allahindluskoodil on üsna kauakestev kehtivusaeg, siis võib selle koodi kasutus olla blokeeritud perioodil, mil leiab aset mingi soodusmüük.
  • Ostukorvi suurus: Sooduskoodi sisestamist võib limiteerida minimaalne või kopsakaim ostusumma, millele Kidsmedi sooduskood reaalselt sobib.
  • Sobivusaeg: Igal üksikul allahindluskoodil on aktiivsusperiood, mille ajal soodustust reaalselt aktiveerida on võimalik. Pärast perioodi läbi saamist läheb promokood mittesobivaks.
  • Sooduskoodi korrektsus: Kontrolli, et allahindluskoodi ümber kirjutamisel teed toimingut täpselt 1:1. Lõviosa allahindluste lahtreid on väikeste suhtes väga tundlikud.
  • Summeerumise blokeerimine: Summades kasvavad koguhinna vähendused sooduskupongidega on väga haruldased. Tavaliselt lasevad e-kaubamajad ja muud ettevõtted rakendada samaaegselt ainult ühte allahindluskupongi!

Kuidas tavapäraselt Kidsmedi allahindluskoode jagatakse?

On ilmselge, et Kidsmed sooduskood aitab sul soodsamalt asju soetada, mida sa ju niigi endale postkasti telliksid. Seepärast tasubki olla kursis kõikvõimalikest eripalgelistest lahendustest, mis moodi Kidsmed võib üldse plaanida allahindluskoode tarbijateni suunata.

NB! Allpoolne on vaid illustreeriv kokkuvõte. Mitte ainuski konkreetne kirjeldatud lahendus pole selle ettevõtte juures sajaprotsendiline moodus soodustuse koodi saamiseks. Pigem on tark mõte igas olukorras hoida silm peal Sooduskood.ee veebisaidil ja “fesari”.

  1. Allahindluskood tehakse kõikidele inimestele avalikuks.
  2. Promokoodid läkitatakse eksklusiivselt e-kirjaga.
  3. Sooduskoode loovutatakse paberkujul mingi kontserdi või konverentsi käigus.
  4. Allahindluskood pannakse paberilipiku formaadis reaalsesse postkasti.
  5. Allahindluskood tuleb läkitatava kaubaga lihtsalt kaasa.
  6. Sooduskoodi jagatakse mobiilirakenduses.

Kõigile reklaamitud Kidsmed allahindluskoodid

Igal pool promomine viitab olukorrale, kus sotsiaalmeedias ning veebisaidil tehakse absoluutset kõikidele huvitatud klientidele allahindluse uudis ja promokood ise konkreetselt teada-tuntuks. Enamjaolt toimub teavitus mõne laiema soodusmüügi lahutamatu osana.

Kui ükskord allahindluskood igal pool välja kuulutatakse, siis tavaliselt järgneb suuremat sorti laikimine-šeerimine veebiavarustes. Samas tuleb tõdeda, et mingisuguste väiksemate ettevõtete korral võib brändi allahindluskood puhtalt kuhugi koduka lehele istuma jääda. Eriti paljude kasutajateni kunagi ei jõuagi.

Avalike allahindluskoodide plussid:

  1. Iga allahindluskoodi saab rakendada rohkem kui üks inimene
  2. Tavapäraselt üsna mõistuspärased piirangud aktiveerimise suhtes

Avalike soodusvautšerite miinused:

  1. Massilise publiku tõttu pigemini tagasihoidlikuma alega
  2. netist jagamist pahatihti isegi pärast aktiivsusperioodi kätte jõudmist

Meili kaudu saadetud Kidsmedi sooduskoodid

Meili kaudu võidakse saata nii suure kampaania jaoks mõeldud kui isiklikke promokoode. Reaalselt võivad isiklikud e-maili allahindluskoodid laekuda erinevatel põhjustel. Levinum point on taas-aktiveerida kasutajaid, kes pole veidi aega mitte ühtki ostu sooritanud.

Mõnikord saadetakse meili kaudu promokoode juhtumite käigus, mil on ostuga seotult midagi metsa läinud. Näiteks: inimene andis pahase arvustuse halva kvaliteediga toote tõttu. Seepeale annab ettevõte tüseda säästupotentsiaaliga promokoodi, et asja heaks teha.

Meili koodide plussid:

  • Mõnikord otseseselt kasutajale sihistatud, mistõttu eriti mahlaka soodustusega
  • Mugav endale otse meilile saada, ei pea hakkama otsima

Meili koodide miinused:

  • Enamasti vaid 1-kordseks kasutuseks valmistatud Kidsmed promokoodid
  • Allahindlust ei pruugi saada teistele edasi saata

Prinditud kujul antud Kidsmed vautšerid

Kes siis nüüd enam paberkujul allahindluskoode valmistab? Ehmatavalt nii paljud ettevõtted! Üks levinumaid mooduseid on kuskil sündmusel auhinnamängu võitjatele pihku pistetud kinkekottidesse enda kaubamärgi promokoodide lükkamine. Sõltumata sellest, kas on triatlon või õpetajate majanduskonverents – firmad võivad otsustada registreerunutele koode anda.

Peale selle on võimalik, et saad endale trükitud koodivautšeri firma enda esindusest. Tahes tahtmata on pistmist pisut originaalsema lähenemisega võrreldes praeguse ajastu traditsiooniks tekkinud e-kirjade ja Facebooki sisuga.

Flaierina vautšerite plussid:

  • Mõnusam emotsioon promokoodi saada just nii nagu postkaartide juures
  • Võid lühikeseks ajaks kleepida nt öökapi peale, et ihaldusväärne soodukas ära ei ununeks

Flaierina vautšerite miinused:

  • Tunduvalt kergem ära unustada ja puht juhuslikult koodi prügi hulka visata
  • Üldjuhul üsna kitsa ajalise limiidiga

Postkasti saadetud Kidsmedi kupongid

Üsna sarnaselt eelnevalt sooduskoodide variandile tähendab ka sinu postkasti libistatud Kidsmed vautšer ikkagi trükikojast tulnud koodi. Omal ajal oli antud lahendus kõvasti tavalisem variant. Nüüdseks on aga üsna väheseks alles neid firmasid, mis viivad postituviga allahindluskoode reaalselt sinu koju.

Postkasti saadetud kupongide plussid:

  • Väga mugav moodus, kui igal juhul vaatad oma füüsilisse postkasti igapäevaselt
  • Sõltuvalt brändist võid lausa -16% allahindlust saada

Postkasti saadetud kupongide miinused:

  • Flaiku võib kurval kombel koos nõmeda tellimata postiga kaotsi minna
  • Massiliselt inimeste kodudesse saadetavad soodusvautšerid võivad olla üllatavalt imepisikese protsendiga

Soetatud kaubaga saadud Kidsmedi sooduskoodid

Alati on võimalik olukord, et Kidsmed saadab sulle allahindluskoodi koos tellitud kraamiga. Kui tegu on e-poega, kust ei suunata kaup otseselt sulle postkasti, siis võidakse absoluutselt nihverdada allahindluskood muusse kohta.

Põhipoint on ühel või teisel juhul väga otsekohene. Soetatud toodetega kaasa pandud allahindluskoodi strateegia on sind kliendina motiveerida edasist šoppingut tegema limiteeritud aja jooksul. Kui sul on sõltumata kõigest planeeritud hankida miskit veel, siis see on hea hüve.

Kõik sõltub siiski kindlast paigast, kus oma ostu teed. Oleme Sooduskood.ee’s endi paraja pikkusega soodustuste kontrollimise ajaloo jooksul, et enamasti annavad e-kaupmehed toodetega kaasa antud sooduskoodide läbi hinnaalandusi umbkaudselt vahemikus -7% kuni -16%.

Soetatud kaubaga saadud vautšerite plussid:

  • Võrrelduna massiliselt postitatud promokoodidega võib soodustus turu keskmisest eeskujulikum olla
  • Oled juba tahes tahtmata konkreetse ettevõtte toodetest või teenuspakkumistest köidetud

Soetatud kaubaga saadud vautšerite miinused:

  • Tavaliselt ei ole lubatud koode kasutada ajal, mil kehtimas mingi vürtsikas odavmüük
  • Keskmisega võrreldes piiratum kehtivusaeg ehk vaid mõnest päevast kuni kuuni

Äpis antud Kidsmedi sooduskoodid

Üldiselt eriti mõttetud sooduskoodid saabuvad nutirakendustest. Rakenduste soodukas võib saabuda näiteks elektritõuksi rentimiseks. Samas on koodid tavapäraselt niivõrd “kääbikliku” kehtivusajaga, et neist pakkumistest ei tarvitse sulle tollel töötamisperioodil üldse pointi olla.

Äpis saadetud allahindluskoodide plussid:

  • Saavad olla mega täpselt turunduspõhiselt suunatud sinu äpi kasutuse põhjal
  • Sooduka protsendid võivad kujuneda eeskujulikuks

Äpis saadetud allahindluskoodide miinused:

  • Kõik huvilised ei viitsi endale igasugu brändide nutirakendusi telefoni paigaldada
  • Kui suvakad notificationid ära keelatud, siis allahindlust ei näegi
  • Tegelikult võivad olla äärmiselt nadi kehtivusajaga, näiteks tõuksi soodushind üheks tunnikeseks või veidi enamaks