Kõik kehtivad Egmont sooduskoodid [2024]

Osta lastele koomikseid odavamalt Egmont sooduskoodi abil

22.10.2024 kehtiv sooduskood: EXTRA50

Egmont sooduskood puudub või soodukas ei kehtinud?

❌ Sel momendil ei ole Sooduskood.ee’le teada mitte ainsatki töötavat Egmonti kampaaniakoodi saadaval.

🤗 Vaatamata sellele peaksid vast kursis olema, et just selle lehe loomisel vajutasime SEND nuppu, et saata sellele ettevõttele e-maili.

😍 Palusime viksilt-viisakalt nende esindajal infot jagada, kui firma loob allahindluskoodi.

⚡ Koheselt, kui nad uutest arengutest teavitavad, siis jagame koodi siin sooduskoodide portaalis sinuga.

👇 Seniks tšeki pisut allpool kahte täielikut tasuta viisi aktiivseid sooduskoode üles otsida: ülevaade uusimatest allahindluskoodidest ja FB grupp, kust saad kasvõi Egmonti sooduskoodi detektiivitööd teha.

🤷🏻‍♂️ Tõsi, me ei ole pidevalt sajaprotsendiliselt teadlikud, kui Egmont on tegelikult sooduskoodiga välja tulnud.

🔥 Seepärast on suurepärane oma leitud koode “feissis” huvilistega jagada ja ise sooduskoodide isu korral asja uurida.

🔥 Uued sooduskoodid
🟢 Leia kõik uued sooduskoodid ühest kohast
🟢 Pidevalt värskendatud ülevaated
👉 VAATA KOHE👉 VAATA KOHE
💬 Facebooki grupp
🟢 Küsi konkreetse sooduskoodi kohta
🟢 Jaga enda parimaid leide teistega
👉 LIITU GRUPIGA👉 LIITU GRUPIGA

Egmont on veebipood, kust kohast on võimalik osta igasugu kraami. Näiteks üks põhiline fookus: raamatud. Eestimaiste tarbijate hulgas on kindlasti tegu päris menuka saidiga, kust endale soovitud kraami soetada. Kahtlemata tuleb siit ennustatav mõte: ehk ikka Egmonti sooduskood täna aktiivne?

Suureks õnneks leiad kergesti Sooduskood.ee portaalist endale vastuse. Mil iganes peaks Egmont firmalt turule sisenema mingi vägev sooduskood või vautšer, siis suuname vajaliku info siia samma sulle nähtavale. Täpipealt nii saad konstantselt kursis uudisvoos koos parimate allahindlustega.

Kui näed siin portaalis hetkel kehtivaid sooduskoode, siis haara koode kohe täna. Aga kui ei ole mitte midagi üleval? Taolisel puhul tasub ikka ja jälle tagasi tulla}. Jälgi FB lehte ning praktilist gruppi, milles saad küsida teisteltki huvilistelt täpsemat infot Egmont sooduskoodide kohta.

🏷️ Egmont sooduskood ⚠️ Sooduskoodi olulised tingimused
💰 Ühekordne Egmont sooduskood Unikaalne Egmont sooduskood, mida saab kasutada üks inimene ühe korra.
🤑 Mitmekordne Egmont sooduskood Egmont sooduskood, mida saab kasutada mitu inimest, ent kasutuskorde arv ühe inimese kohta võib olla piiratud.
⚡️ Eksklusiivne Egmont sooduskood Tegu on Egmont sooduskoodiga, mille leiad ainult Sooduskood.ee portaalist ja mitte kuskilt mujalt!
Isiklik Egmont sooduskood Seda sooduskoodi saad kasutada ainult sina ise, sest see on isikustatud kasutajakonto põhjal.

Egmont ühekordsed sooduskoodid

Unikaalsed Egmonti sooduskoodid on aktiivsed ainult kasutuskorra ajaks. Teisisõnu, kui sina ise või mõni tuttav on kindla šifriga allahindluse haaranud, siis tagajärjena minetab konkreetne promokood oma kehtivuse. Unikaalne kood on üsna laialdane sooduskoodi lahendus.

Üldjuhul läkitatakse selliseid koode e-postiga isiklikult püsiklientide listile. Igale valitud kasutajale genereeritakse unikaalne kupongikood. Nii mõnigi kord saab võimaluse koodi sisestada spetsiifiline klient oma konto kaudu. Olgu taevas tänatud, et see sugugi iga kord sedaviisi ei ole!

Kõikides ülejäänud olukordades on sooduskoodi õnnelikult kätte saanud inimesel täielik voli seda teistele kinkida. Me absoluutselt ei anna soovitust sooduskoodi müüa. See ei ole õiglane samm. Igatahes kui sa ei plaani koodi rakendada kehtivusaja jooksul, siis pigemini saada alekood tasuta kaaslastele. Sarnaselt võib keegi lahke sind kunagi premeerida!

Loomulikult tasuks unikaalsete Egmonti sooduskoodide aktiveerimisel jälgida paljusid asjaolusid nagu muuhulgas aktiivsusperiood ning lubatud toodete kategooriad. Siin samas toome välja kõige tähtsamad poindid, mida ühekordsete Egmonti sooduskoodide puhul kindlasti üle vaadata:

  • Kehtivus: Ükski 1-kordne Egmont sooduskood ei kehti igavesti. Sellepärast tasub enne copy-pastemist kontrollida, kas ja mitmeid päevi või kuid spetsiifiline promokood veel valiidne on.
  • Isikupõhine: Harvadel juhtudel on sooduskood personaalne rakendatav ainult kindlale isikule. Koodi saab rakendada tasumisel vaid konkreetse ostukonto persoon, kellele oli allahindluskood saadetud.
  • Kehtivusala: Saab reaalselt välja tulla, et sooduskoodi on võimalik sisestada üksnes kindlate asjade või tootekategooriate hinna lõppsumma vähendamiseks. Alternatiiv on seegi, et kõik tooted on lubatud, ent siiski mõni toode üllatavalt valikust eemaldatud.
  • Soodustuse lahendus: Promokood ei osuta automaatselt sellist soodustuse protsenti nagu näiteks -9% või hoopistükkis -37%. Samahästi võib allahindlus töötada nt 2=1 allahindluse mehhanismil või pistetakse karpi mõningane kink koos sinu e-poe ostuga.

Egmont laiapõhjalised promokoodid

Mitmekordseid Egmonti sooduskoode on võimalik kasutada palju kordi ning mitmete inimeste poolt probleemivabalt terve vältel. Enamasti valmistatakse taoliseid sooduskuponge mõne kopsakama soodusmüügi organiseerimiseks.

Üldiselt on teisigi lähenemisi. Muuhulgas võidakse otsustada mitmekordse kasutusega sooduskoode edastada kitsale kliendigrupile. Kuna need koodid pole ühekordsed, siis hakkab tahes-tahtmata osa sihtgrupist koode soovijatele kinkima ning huvilisi saab koodidest kasu lõigata.

Nii nagu iga suvalise promokoodi tüpaaži korral, tuleks ikkagi siingi meeles pidada märkimisväärseid kitsendusi. Vastasel juhul võid võid vabalt avastada, et su Egmont sooduskood ei toimi just niimoodi nagu tahad ning alguses paika pandud ostude eelarve võib veidike mastaapsemaks tõusta.

  • Määratud tootegrupid: Mitte just kõik asjad ega laiemad grupid ei pruugi olla sooduka rakendamiseks kohased. Täpselt seetõttu tuleb tutvuda allahindluskoodi rakendamistingimustega.
  • Hinnaalanduse määr: Kas saad -19% allahindlust? Äkki isegi -47%–80%? Järsku polegi kasutusel protsendid, vaid saad hoopis mingeid teisi hüvesid vautšerkoodi vastu.
  • Soodustuse idee: Sooduspakkumine ei pruugi kehtida sinu tervele ostunimekirjale. Täiesti realistlik, et Egmonti sooduskood kehtib vaid konkreetsetele asjadele ja/või tootekategooriatele.
  • Blokeeritud ajaperiood: Kui allahindluskoodil on korralikult pikk kehtivusaeg, siis võib vabalt selle koodi rakendamine olla blokeeritud perioodi vältel, mil leiab aset mõni megakampaania.
  • Ostusumma summa: Promokoodi lisamist võib limiteerida minimaalseim ning suurim ostukorvi summa, millele Egmonti sooduskood sätete kohaselt kehtib.
  • Sobivusaeg: Igal allahindluskupongil on aktiivsusperiood, mille piirides kupongi ka reaalselt aktiveerida saab. Pärast perioodi läbi saamist liigub kood mitte-aktiivseks.
  • Promokoodi korrektsus: Ole kindel, et promokoodi kopeerimisel teed ikkagi seda piinliku täpsusega üks-ühele. Lõviosa sooduskoodide lisamise lahtreid on väikeste osas reageerivad.
  • Kombinatsioonide blokeerimine: Summades kasvavad hinnaalandused sooduskoodidega on väga harvaesinevad. Tavaliselt võimaldavad e-poed ja muud ettevõtted kasutada üheaegselt ainult ühte allahindluskoodi!

Kuidas tavapäraselt Egmonti allahindlusvautšereid antakse?

Pole kahtluse kübetki, et Egmont sooduskood annab abikäe, mis võimaldab sul madalama hinnaga kraami hankida, mida igal juhul endale postkasti telliksid. Sellepärast ongi suurepärane mõte olla kursis kõikidest eriilmelistest viisidest, kuidas Egmont võib üldse plaanida allahindluskoode klientideni paisata.

Oluline teadaanne! Järgnev on on lihtsalt näitlikustav loetelu. Mitte ükski kindel välja toodud lahendus ei ole antud firma juures sajaprotsendiline lahendus soodustuse koodi krabamiseks. Ennemini on arukas mõte igas olukorras hoida silm peal meie veebilehel ning Facebooki.

  1. Promokood tehakse kõikidele saadavaks.
  2. Promokoodid pannakse teele vaid e-postiga.
  3. Sooduskoode ulatatakse paberkujul mingi kontserdi või messi raames.
  4. Promokood adresseeritakse paberilipiku formaadis reaalsesse postkasti.
  5. Promokood pistetakse läkitatava ostuga sujuvalt kaasa.
  6. Promokoodi pannakse teele nutirakenduses.

Kõigile reklaamitud Egmont promokoodid

Laialdaselt promomine viib selleni, et Facebookis ning veebisaidil tehakse kõikidele potentsiaalsetele tarbijatele allahindluse olemasolu ning kood ise selgelt teada-tuntuks. Tavaliselt korraldatakse teavitus ikkagi laiema soodusmüügi raames.

Kui kord juba allahindluskood avalikult välja kuulutatakse, siis tavaliselt järgneb laiem sheerimine internetis. Samal ajal tuleb tõdeda, et mingit tüüpi pisemate firmade puhul võib nende allahindluskood ilmselgelt kuhugi Instagrami varjusurma jääda. Eriti paljude huvilisteni ei jõutagi.

Avalikult jagatud allahindluskoodide plussid:

  1. Iga sooduskoodi saab rakendada rohkem kui üks kasutaja
  2. Tavaliselt suhteliselt mõistuspärased tingimused rakendamise suhtes

Avalike soodusvautšerite miinused:

  1. Suure kasutajaskonna tõttu pigem pisema soodustusega
  2. netist jagamist vahel ka pärast aktiivsusperioodi kätte jõudmist

E-posti teel jagatud Egmonti sooduskoodid

E-kirja teel võidakse saata nii suure kampaania jaoks mõeldud kui isiklikke sooduskoode. Üldiselt võivad isiklikud e-posti promokoodid tulla paljudel põhjustel. Kõige tavalisem tagamõte on motiveerida kasutajaid, kes ei ole tükk aega mitte ühtki tehingut teostanud.

Aeg-ajalt antakse e-maili teel sooduskoode juhtumite käigus, kus on ostlemisega seoses midagi metsa läinud. Juhuslike näitena: klient andis pahura arvustuse ülihalva kvaliteeditasemega asja põhjusel. Seepeale annab ettevõte kaaluka allahindlusega promokoodi, et situatsiooni hüvitada.

E-posti allahindluste plussid:

  • Aeg-ajalt otsejoones kliendile sihistatud, nii et eriti magusa soodustusega
  • Lihtne endale otse meilikasti saada, pole vaja eraldi otsida

E-posti allahindluste miinused:

  • Tavaliselt vaid ühekordseks soodustuseks mõeldud koodid
  • Allahindlust ei tarvitse saada sõbrale jagada

Flaierina antud Egmont vautšerid

No kes enam paberile trükitud allahindluskoode teeb? Rõvedalt väga paljud brändid! Üks levinumaid mooduseid on mingil konverentsil huvilistele jagatud kinkekarpidesse enda kaubamärgi promokoodide suramine. Olgu siis rattaralli või õpetajate juhtimisseminar – brändid võivad osalistele promokoode jagada.

Niisamuti on võimalik, et saad endale paberkujul vautšeri firma enda esindusest. Igal juhul on tegemist natuke originaalsema lähenemisega võrreldes viimase aja traditsiooniks kujunenud e-kirjade ja sotsiaalmeedia sisuga.

Paberkujul kupongide plussid:

  • “Erilisem” emotsioon sooduskoodi saada just nagu ümbriku sisse peidetud postkaartide juures
  • Saad natukeseks ajaks kleepida nt laptopi peale, et ihaldusväärne soodukas ära ei ununeks

Paberkujul kupongide miinused:

  • Kergem totaalselt unustada ning kogemata sooduskoodi ära visata
  • Üldjuhul võrdlemisi piiratud perioodiga

Postkasti potsatanud Egmonti kupongid

Sarnaselt eelpool sooduskupongide vormile tähistab ka sinu kodu postkasti pandud Egmont vautšer 100% trükikojast tulnud promokoodi. Kunagi oli taoline lähenemine kõvasti populaarsem variant. Tänaseks on küll üsna väheseks jäänud selliseid brände, mis läkitavad sooduskoode reaalselt koju.

Postkasti potsatanud kupongide plussid:

  • Täitsa mugav moodus, kui niikuinii tšekid oma postkasti regulaarselt
  • Sõltuvalt firmast võid ilma küsimusi küsimata kuni -14% hinnaalandust saada

Postkasti potsatanud kupongide miinused:

  • Kupong võib õnnetult koos “mitte soovitud” reklaamisaastaga otse prügikasti maabuda
  • Laialt inimeste kodudesse saadetavad soodusflaierid võivad olla üsna madala protsendimääraga

Soetatud kaubaga kaasa antud Egmonti sooduskoodid

Peaaegu alati on võimalik situatsioon, et Egmont pistab kaasa sulle sooduskoodi koos ostetud kraamiga. Kui tegu on e-kaubamajaga, kust ei läkitata ostud otsejoones sulle koju, siis võidakse ikkagi nihverdada allahindluskood mingisse muusse kohta.

Idee on igal juhul väga otsekohene. Ostetud toodetega kaasa antud sooduskoodi strateegia on sind motiveerida järgmist šoppingut tegema limiteeritud perioodi kestel. Kui sul on tahes tahtmata mõttes osta miskit veel, siis see kood on normaalne kingitus.

Vaieldamatult kõik sõltub siiski kindlast kohast, kus oma makse teed. Oleme endi parajalt pika sooduskoodide vaatlemise ajaloo pannud tähele, et tavaliselt annavad e-kaupmehed tellimusega kaasa pistetud sooduskupongide kaudu allahindlusi umbkaudselt vahemikus -7% kuni -14%.

Soetatud kaubaga kaasa antud vautšerite plussid:

  • Kõrvutades kõikidele postitatud promokoodidega võib soodustus tavapärasest kopsakam olla
  • Oled ikkagi igal juhul spetsiifilise firma asjadest või tegevustest huvitatud

Soetatud kaubaga kaasa antud vautšerite miinused:

  • Harilikult ei saa soodukaid sisestada ajal, mil jooksmas mingi magus sooduskampaania
  • Keskmisega võrreldes piiratum kehtivusaeg ehk mõnest päevast kuni maksimaalselt kuuni

Rakenduses antud Egmonti allahindluskoodid

Keskeltläbi kõige kehvemad allahindluskoodid saabuvad nutirakendustest. Rakenduste soodukas võib olla muuhulgas tõuksi rentimiseks. Samas on koodid tavapäraselt sedavõrd “kääbikliku” kehtivusega, et neist koodidest ei pruugi sulle konkreetsel aktiivsusvahemikul mitte mingit kasu olla.

Rakenduses saadetud allahindluskoodide plussid:

  • Võivad väga spetsiifiliselt turunduslikult suunatud sinu tarbimistegevuse alusel
  • Soodustuse määrad võivad aeg-ajalt muutuda korralikuks

Rakenduses saadetud allahindluskoodide miinused:

  • Kõik huvilised ei jaksa endale erinevaid ettevõtete rakendusi telefoni paigaldada
  • Kui suvalised märguanded ära keelatud, siis sooduskoodi ei saagi näha
  • Vabalt võivad olla tülikalt nadi kehtivusajaga, kasvõi näiteks elektritõuksi soodukas 4 tunnikeseks