Kõik toimivad Blummin sooduskoodid [2024]

Kokkuvõte erinevatest Blummin sooduskoodidest, mis praegu saadaval

22.10.2024 kehtiv sooduskood: Tänase seisuga puudub meil info sooduskoodi kohta. Palun andke julgelt teada meie Facebooki grupis, kui keegi on midagi leidnud!

Blummin promokood puudub või soodukas ei kehtinud?

❌ Praegusel hetkel pole meie tiimile teada mitte ainsatki aktiivset Blummini allahindluskoodi loodud.

🤗 Küll aga võiksid olla teadlik, et just selle lehe loomise käigus saatsime sellele kaubamärgile e-maili.

😍 Palusime viisakalt nende esindajal infot anda, kui firma loob kampaaniakoodi.

⚡ Vaid hetkega, kui nad uutest arengutest teavitavad, siis jagame koodi ka siin lehel sinuga.

👇 Senikaua aga uuri pisut allpool kahte täiesti ilma rahata lahendust täna aktiivseid sooduskoode kasutada: list värsketest kampaaniakoodidest ja Facebooki grupp, kus on võimalik kasvõi Blummini sooduskoodi detektiivitööd teha.

🤷🏻‍♂️ Tõsi, me ei ole igal ajal sajaprotsendiliselt teadlikud, kui Blummin on tegelikult kampaaniakoodiga välja tulnud.

🔥 Just antud põhjusel on kipa idee leitud sooduskoode Facebooki grupis huvilistega jagada ja ise kõhkluste puhul asja uurida.

🔥 Uued sooduskoodid
🟢 Leia kõik uued sooduskoodid ühest kohast
🟢 Pidevalt värskendatud ülevaated
👉 VAATA KOHE👉 VAATA KOHE
💬 Facebooki grupp
🟢 Küsi konkreetse sooduskoodi kohta
🟢 Jaga enda parimaid leide teistega
👉 LIITU GRUPIGA👉 LIITU GRUPIGA

Blummin on veebipood, kust kohast saad šopata igat moodi asju. Nende üks peamine fookus: lilled. Eesti tarbijate hulgas on absoluutselt tegu üsna menuka paigaga, kus mugavalt soovitud asju soetada. Kahtlemata tuleb siit loogiline soov: kas Blummini promokood täna aktiivne?

Õnneks leiad kergesti Sooduskood.ee veebiportaalist kohese vastuse. Mil iganes hakkaks Blummin kaubamärgilt turule sisenema mõni kasulik promokood või kupong, siis lisame selle info just siia sulle nähtavale. Täpselt nii saad konstantselt infovoos koos värskeimate soodusvõimalustega.

Märgates siin lehel praegu toimivaid sooduskoode, siis kasuta neid kohe praegu. Ehk pole mitte midagi näha? Sel juhul tasub aeg-ajalt tagasi tulla}. Vaata Facebooki ja kasulikku vestlusgruppi, milles on lihtne uurida teistelt huvilistelt rohkem infot Blummin sooduskoodide kohta.

🏷️ Blummin sooduskood ⚠️ Sooduskoodi olulised tingimused
💰 Ühekordne Blummin sooduskood Unikaalne Blummin sooduskood, mida saab kasutada üks inimene ühe korra.
🤑 Mitmekordne Blummin sooduskood Blummin sooduskood, mida saab kasutada mitu inimest, ent kasutuskorde arv ühe inimese kohta võib olla piiratud.
⚡️ Eksklusiivne Blummin sooduskood Tegu on Blummin sooduskoodiga, mille leiad ainult Sooduskood.ee portaalist ja mitte kuskilt mujalt!
Isiklik Blummin sooduskood Seda sooduskoodi saad kasutada ainult sina ise, sest see on isikustatud kasutajakonto põhjal.

Blummin ühekordsed promokoodid

Unikaalsed Blummini promokoodid on aktiivsed ainult kasutuskorra ajal. See tähendab, et kui sina ise või mõni tuttav on unikaalse koodiga allahindluse haaranud, siis kaotab konkreetne sooduskupong kehtivuse. Unikaalne kood on võrdlemisi laialdane sooduskoodi lahendus.

Tavaliselt läkitatakse selliseid koode e-kirjaga personaalselt püsiklientide nimekirjale. Igale üksikule kasutajale luuakse automaatselt üks ja ainus kupongikood. Mõningate reeglite järgi saab võimaluse kupongi sisestada konkreetne inimene enda kasutajakonto alt. Olgu taevas tänatud, et see just sugugi alati sedaviisi pole!

Kõikides ülejäänud juhtudes on promokoodi saanud inimesel täielik volitus antud koodi edasi edasi kinkida. Me absoluutselt ei anna soovitust allahindluskoodi müüma hakata. Taoline hangeldamine pole õiglane samm. Igatahes kui sa ei kavatse seda rakendada kehtivusaja jooksul, siis ennemini saada kood tasuta huvilistele. Samamoodi võib mingi inimene sind kunagi hädast välja aidata!

Otse loomulikult tasuks ühekordsete Blummini sooduskoodide kasutamisel jälgida mitmeid asju nagu näiteks aktiivsusperiood ning lubatud tooted. Siin samas toome välja kõige olulisemad asjad, mida ühekordsete Blummini sooduskoodide puhul tingimata üle vaadata:

  • Kehtivusaeg: Mitte ükski ühekordne Blummin sooduskood ei ole valiidne igaveseks ajaks. Sel põhjusel tasub ära enne copy-pastemist veenduda, kas ja mitu päeva või kuud spetsiifiline promo kupong hetkel kehtib.
  • ID-põhine: Harva on promokood isikustatud kindlale inimesele. Koodi saab sisestada tasumisel eksklusiivselt kindla konto omanik, kellele oli allahindluskood saadetud.
  • Kehtivusala: Võib täitsa vabalt selguda, et sooduskoodi on võimalik sisestada üksnes kindlate esemete või tootekategooriate jaoks lõppsumma vähendamiseks. Alternatiiv on samuti, et põhimõtteliselt kõik müügiartiklid on valiidsed, aga siiski mõni toode vaatamata sellele valikust eemaldatud.
  • Sooduka lahendus: Allahindluskood ei tähista koheselt mingit sorti sooduka protsenti nagu näiteks -11% või -27%. Selle asemel võib soodustus töötada nt 2=1 allahindluse mehhanismil või antakse kaasa mingi tasuta kink koos ostutellimusega.

Blummin mitmekordsed sooduskoodid

Laiapõhjalisi Blummini sooduskoode võib kasutada mitu korda ja mitmete erinevate kasutajate alt probleemideta kehtivusperioodi jooksul. Enamasti valmistatakse selliseid sooduskuponge mingit viisi suurema müügikampaania joonde ajamiseks.

Tegelikkuses on teisigi lahendusi. Näiteks võidakse laiapõhjalise kasutusega sooduskoode saata kitsale kliendigrupile. Kuivõrd konkreetsed koodid pole ühekordse iseloomuga, siis hakkab tahes-tahtmata osa klientuurist neid koode soovijatele edasi andma ja huvilisi saab promokoodidest allahindlust võtta.

Nii nagu igasuguse allahindluskoodi tüpaaži puhul, tuleks ikkagi ka siinkohal silmas pidada tähtsaid kitsendusi. Vastasel juhul võid avastad, et saadud Blummin sooduskood ei hakkagi toimima just nii kui tahaksid ja alguses plaanitud šopingu eelarve võib veidike suuremaks kasvada.

  • Määratud tootegrupid: Kõik asjad ega laiemad grupid ei pruugi olla soodustuse rakendamiseks sobilikud. Niiviisi peab tutvuma promovautšeri reeglitega.
  • Soodustuse määr: Kas tõesti haarad -16% soodukat? Ehk isegi -48%–60%? Aga järsku polegi rakendatud protsendid, vaid saad hoopis mingisuguseid teisi kingitusi allahindluskoodi eest.
  • Sooduskoodi reglementatsioon: Soodustus ei pruugi rakenduda tervele ostukorvile. Täiesti reaalne, et Blummini sooduskood klapib eksklusiivselt konkreetsetele asjadele ja/või tootekategooriatele.
  • Välistatud periood: Juhul kui sooduskoodil on üsna pikk kehtivusaeg, siis võib vabalt selle koodi kasutus olla keelatud perioodi vältel, mil toimub mingi odavmüük.
  • Ostusumma kogusumma: Sooduskoodi lisamist võib kitsendada minimaalne ja maksimaalne ostukorvi kogumaksumus, millele Blummini sooduskood tegelikult kehtib.
  • Rakendusaeg: Igal individuaalsel promokoodil on kehtivusperiood, mille piirides kupongi ka tegelikult kasutada saab. Pärast kehtivusperioodi lõppu liigub promokood mittesobivaks.
  • Sooduskoodi õigekiri: Tee kindlaks, et koodi kopeerimisel teed seda sajaprotsendiliselt üks-ühele. Enamik sooduskoodide lisamise lahtreid on väiksemate osas väga tundlikud.
  • Kombineerimise blokeerimine: Omavahel liituvad hinnaalandused sooduskoodidega on tõeliselt harvaesinevad. Üldjuhul lasevad e-kaubamajad ja igasugused firmad kasutada samaaegselt ikkagi ühte allahindluskoodi!

Kuidas tavapäraselt Blummini sooduskuponge jagatakse?

Pole kahtluse kübetki, et Blummin sooduskood annab võimaluse sul madalama hinnaga kraami osta, mida nii või naa endale telliksid. Seepärast ongi hea mõte olla kursis kõikidest eripalgelistest viisidest, kuidas Blummin võib üldsegi otsustada sooduskoode ostjateni teele läkitada.

Tähelepanu! Järgnev on on ainult illustreeriv kokkuvõte. Mitte ainuski kindel välja toodud viis pole antud brändi korral garanteeritud lahendus kupongi koodi krahmamiseks. Üldiselt on tark mõte igas olukorras hoida sõrm pulsil Sooduskood.ee veebisaidil ja FB grupil.

  1. Allahindluskood kuulutatakse kõikidele inimestele saadavaks.
  2. Allahindluskoodid pannakse teele eksklusiivselt e-postiga.
  3. Allahindluskoode jagatakse paberkujul mingi kontserdi või messi ajal.
  4. Allahindluskood adresseeritakse flaieri kujul kodusesse posti.
  5. Allahindluskood susatakse saadetava tavaariga sujuvalt kaasa.
  6. Sooduskoodi saadetakse mobiilirakenduses.

Avalikult välja kuulutatud Blummin sooduskoodid

Igal pool välja kuulutamine viitab olukorrale, kus sotsiaalmeedias ja/või veebisaidil muudetakse kõikidele huvitatud olemasolevatele või tulevatele klientidele allahindluse uudis ja allahindluskood ise selgelt teada-tuntuks. Enamjaolt korraldatakse sõnum mingi laiema soodusmüügi raames.

Kui juba allahindluskood kõigile saadavaks tehakse, siis harilikult järgneb korralik laikimine-jagamine veebiavarustes. Samal ajal tuleb tõdeda, et mingisuguste väiksemate tegijate puhul võib brändi allahindluskood ilmselgelt kuhugi koduka lehele varjusurma jääda. Paljude klientideni kunagi ei jõuagi.

Avalikult jagatud allahindluskoodide plussid:

  1. Iga sooduskoodi saab kasutada enam kui 1 kasutaja
  2. Tavaliselt üsna mõistuspärased reeglid kasutuse jaoks

Avalike sooduskupongide miinused:

  1. Massilise kasutajaskonna tagajärjena pigemini pisema soodusprotsendiga
  2. Jäävad ringlema mõnikord isegi pärast kehtivusperioodi lõppu

E-kirja kaudu saadetud Blummini sooduskoodid

E-maili kaudu võidakse jagada nii avalikku kui ka personaalseid promokoode. Üldiselt võivad personaalsed e-kirja sooduskoodid tulla paljudel ajenditel. Kõige levinum point on inspireerida kliente, kes pole veidi aega mitte ainsatki ostu korda saatnud.

Mõnikord antakse e-maili aadressile promokoode juhtumite käigus, kui on ostlemisega seotult miskit pekki läinud. Juhuslike näitena: klient postitas pahase arvustuse kehva kvaliteeditasemega eseme põhjusel. Seejärel jagab firma kaaluka säästupotentsiaaliga sooduskupongi, et olukorda heastada.

E-kirja allahindluste plussid:

  • Mõnikord otse isikule sihistatud, mistõttu ekstra hea soodustusega
  • Mugav endale otse postkasti läkitada, puudub vajaduse otsimise järgi

E-kirja allahindluste miinused:

  • Enamjaolt vaid ühekordseks soodukaks mõeldud promokoodid
  • Koodi ei pruugi olla võimalik kellelegi edasi anda

Paberkujul väljastatud Blummin kupongid

Kes siis praegusel ajal paberkujul sooduskoode valmistab? Ehmatavalt väga paljud brändid! Üks levinumaid lähenemisi on mingil konverentsil osalejatele antud kingipakkidesse oma promokoodide lükkamine. Olgu siis rattaralli või tudengite juhtimiskonverents – brändid võivad hakata osavõtjatele promokoode jagada.

Lisaks eelnevale on täitsa realistlik, et saad endale paberkujul vautšeri kompanii enda poest. Tahes tahtmata on tegemist natuke originaalsema turundusvõttega võrreldes viimase aja traditsiooniks saanud e-mailide ja Instagrami sisupostitustega.

Flaierina vautšerite plussid:

  • Ägedam fiiling promokoodi endale saada just nii nagu ka piltpostkaartide korral
  • Võid ajutiselt kleepida muuhulgas läpaka külge, et kasutus unustuste hõlma ei vajuks

Flaierina vautšerite miinused:

  • Palju lihtsam totaalselt unustada ja kogemata koodi ära visata
  • Tavapäraselt võrdlemisi kitsendatud perioodiga

Postkasti pistetud Blummini kupongid

Üsna sarnaselt esitletud soodusvautšerite lahendusele tähistab ka postkasti pandud Blummin vautšer ikkagi prinditud sooduskoodi. Aastaid tagasi oli see kõvasti populaarsem variant. Tänaseks on aga päris väheks jäänud selliseid firmasid, mis läkitavad allahindluskoode reaalselt sinu korterisse või majja.

Postkasti pistetud kupongide plussid:

  • Täitsa mugav lahendus, kui igal juhul vaatad postkasti igapäevaselt
  • Sõltuvalt brändist võid ilma küsimusi küsimata lausa -10% hinnaalandust haarata

Postkasti pistetud kupongide miinused:

  • Kupong võib õnnetult koos nõmeda reklaamisaastaga otse prügikasti maabuda
  • Laialt postkastidesse läkitatavad soodusflaierid võivad olla üllatavalt pisikese protsendiga

Tellitud kaubaga saadud Blummini sooduskoodid

Alati on võimalik situatsioon, et Blummin pistab kaasa sulle sooduskoodi koos ostetud kraamiga. Näiteks kui tegu on e-kaubamajaga, kust ei saadeta kaup otsejoones sulle koju, siis võidakse absoluutselt nihverdada allahindluskood mingisse muusse kohta.

Põhiline idee on ühel või teisel juhul väga otsekohene. Ostetud toodetega antud sooduskoodi eesmärk on sind šoppajana mõjutada edasist ostu tegema limiteeritud aja jooksul. Kui sul on sõltumata kõigest mõttes soetada midagi täiendavat, siis see vautšer on super kingitus.

Vaieldamatult kõik sõltub siiski sellest e-poest, kus enda makse teed. Oleme Sooduskood.ee’s oma paraja pikkusega allahindluste jälgimise ajaloo jooksul, et enamjaolt annavad e-poed toodetega kaasa antud soodusvautšerite kaudu allahindlusi umbkaudselt vahemikus -8% kuni -10%.

Tellitud kaubaga saadud vautšerite plussid:

  • Võrreldes kõikidele saadetud promokoodidega võib allahindlusmäär keskmisest kopsakam olla
  • Sel juhul oled siiski tahes tahtmata spetsiifilise brändi asjadest või teenuspakkumistest köidetud

Tellitud kaubaga saadud vautšerite miinused:

  • Üldiselt ei saa soodukaid sisestada samaaegselt, mil jooksmas mõni vägev sooduskampaania
  • Statistiliselt lühem kehtivusaeg ehk vaid mõnest päevast kuni maksimaalselt ühe kuuni

Nutiäpis jagatud Blummini sooduskoodid

Meie kogemuse põhjal tõeliselt nadid sooduskoodid tulevad nutirakendustest. Äppide sooduskood võib tulla muuhulgas tõuksi võtmiseks. Samas on koodid üldjuhul niivõrd väikese kehtivusajaga, et neist koodidest ei pruugi sul konkreetsel toimimisvahemikul üldse asja olla.

Nutiäpis saadetud allahindluskoodide plussid:

  • Saavad olla mega täpselt turunduslikult suunatud su kasutustegevuse alusel
  • Sooduka protsendid võivad aeg-ajalt muutuda korralikuks

Nutiäpis saadetud allahindluskoodide miinused:

  • Kõik ei taha endale igasugu brändide äppe moblasse alla laadida
  • Kui lambikad notificationid vaigistatud, siis allahindlust polegi võimalik näha
  • Tegelikult võivad olla tõeliselt pisikese kehtivusega, näiteks elektritõukeka soodukas 3 tunniks